Nose se kaputi neutralnih boja

Bez obzira na privlačnost koju sa sobom nose aktualni modni trendovi, odjevni klasici ipak su klasici koje smo voljeli prije nekoliko godina, volimo ih danas, a vrlo vjerojatno voljet ćemo ih i u budućnosti. U ovu kategoriju komada koji imaju onu bezvremensku privlačnost definitivno se ubrajaju i zimski kaputi u boji devine dlake, koje zatim prate i kaputi u svijetlo sivim nijansama.

Rekli bismo, neutrali koje voli svaka garderoba, pa čak i svaki modni stil, iako najveću popularnost trenutno uživaju u ormarima minimalistica i općenito ljubiteljica nenaglašene, no svejedno vrlo rafinirane elegancije.

Trendseterice su ih ove sezone objeručke prihvatile i pokazale kako ovakve klasične odjevne predmete spojiti s aktualnim modnim trendovima. Rezultat su kombinacije koje odišu chic duhom, bilo da su namijenjene ležernim dnevnim prilikama ili onim formalnijima.

Kaputi u boji devine dlake i sivoj odlična su nadopuna komadima koje trenutno nosimo, a to su topli pleteni puloveri, pulover haljine i rebraste haljine, kao i nezaobilazan ‘jeans’.

Iako vrlo aktualni, neutralni kaputi s nama se druže već dugi niz godina. Kaput u boji devine dlake, primjerice, poznat nam je kao takav još iz doba starog Hollywooda, kada su ga odijevale najveće zvijezde holivudskih filmova. U šest desetljeća, koliko grije neke od najelegantnijih žena prošlosti i današnjice, ‘camel coat’ nosile su mnoge prve dame, poput Jackie Kennedy, filmske dive poput Marilyn Monroe, a danas ga susrećemo u odjevnim kombinacijama modernih ikona stila, Sienne Miller, Victorije Beckham i Olivije Palermo.

Uvjereni smo kako će ovaj sofisticirani klasik biti omiljen i među drugim, novim generacijama, a u međuvremenu, dok uživamo u njegovoj popularnosti, u galeriji donosimo najljepše sive i bež kapute iz ponude high street trgovina.

GALERIJA:

Foto: Instagram

Komentari