Kampanja kojom Aleksandra Dojčinović najavljuje samostalnu reviju

aleksandra dojcinovic kampanja (1)

Najnovijom kampanjom za proljeće 2016. Dojčinović slavi povratak u doba ženstvenosti. Raskošnom čipkom u ‘colour blockingu’, volanima i mašnama na pravim mjestima, bogatim cvjetnim uzorcima i drugim laganim i prozračnim materijalima dizajnerica je kolekciji dala potrebnu vedrinu, pri čemu je klasičarkama na izbor ostavila neke divne komade u pastelnim nijansama, dok će one druge rado posegnuti za fluorescentnim tonovima.

aleksandra dojcinovic kampanja (2)

Novost je i scenografija seta, kojom ovaj put dominiraju ogledala, rekvizit poprilično zahtjevan za fotografiranje, ali koji u pravim rukama u konačnici daje onaj ‘wow’ efekt. U tom moru odraza, zahvaljujući 3D iluziji svaka se scena prividno dupla, što promatračima omogućava da priču dožive iz svih kuteva. Kolekcija, koja je već u prodaji u Lei Lou trgovinama u Zagrebu, Splitu i Stuttgartu, najzrelija je Aleksandrina do sada. Taj pomak uz stalni tim suradnika smjelo prati i fotografski duo Decker&Kutić, a kao zaštitna lica dva mlada domaća modela s inozemnom karijerom, Sara Sorić i Anamarija Crnoja.

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović ovom kampanjom najavljuje i veliku samostalnu reviju za jesen/zimu sredinom travnja, koju također u cjelosti po prvi put radi u vlastitoj produkciji. Styling kampanje potpisuje Petar Trbović, kosu Katica Topčić za Kevin Murphy, a make-up Žana Kožul.

aleksandra dojcinovic kampanja (3)

aleksandra dojcinovic kampanja (4)

aleksandra dojcinovic kampanja (5)

aleksandra dojcinovic kampanja (6)

Komentari