Kasno ljeto idealno je za kampiranje u okolici Rovinja

kamp-val-saline10

Nedaleko od Rovinja, na putu prema Limskom kanalu, smjestio se kamp Val Saline otvoren ovog ljeta. Osim što se lokacija odlikuje mirom i tišinom te dugačkom uređenom plažom, jedna od posebnosti je i zaštićeni krajobraz u kojem se miješaju slatka i slana voda. Kamp se terasasto spušta prema moru, a neke od parcela nadomak su plaže. Uz svu potrebnu infrastrukturu za lagodan odmor, u kampu su na korištenje ponuđeni brojni rekreacijski sadržaji, bazen s ljekovitom morskom vodom iz uvale te dodatni bazeni za djecu i odrasle.

kamp-val-saline5

Osim parcela za kampere, kamp prikolice i šatore, na raspolaganju je i mala lučica za plovila do 5 metara dužine sa slipom za spuštanje brodica u more. Jedan od najkomfornijih načina odmora je iznajmljivanje mobilnih kućica za maksimalno 6 osoba, smještenih u mediteranskom zelenilu kampa, koje se sastoje od prostranog dnevnog boravka, kuhinje, dvije spavaće sobe i natkrivene terase s pogledom na more.

Pravo je vrijeme za iskoristiti ovaj vrući kraj ljeta i odmoriti na jednoj ovakvoj lokaciji, zar ne? Sve informacije o kampu pronađite na službenim stranicama kampa.

kamp-val-saline9

kamp-val-saline4

kamp-val-saline1

kamp-val-saline2

kamp-val-saline8

kamp-val-saline3

kamp-val-saline6

D.Č.

Foto: Kamp Val Saline

Komentari