Kamo na izlet preporučuje tri jesenske destinacije

Prije nego što stigne hladna zima, hvatamo sunčeve zrake kad god stignemo. Ako ste ovog jesenskog vikenda poželjeli malo pobjeći iz grada, a nemate ideje što posjetiti, na stranici Kamonaizlet.hr smo pronašli nekoliko prijedloga mjesta gdje se fino jede i uživa u prirodi.

kamonaizlet-velika

Arcadia Wellness Park

Izletište Konaci

Na planinskom Izletištu Konaci dočekat će vas ljubazni vlasnici, ugodna i prijateljska atmosfera te prekrasna priroda. Obitelj Jankov odlučila je dugogodišnji život u Zagrebu zamijeniti životom na Bjelolasici, a na njihovom izletištu možete kušati malinovac, uživati u palačinkama ili štrudli od malina, ali i rezervirati smještaj te prespavati okruženi mirom, tišinom i čistim zrakom.

kamonaizlet3

Arcadia Wellness Park

Ova mirna oaza u Međimurju namijenjena je postizanju unutarnjeg mira i ravnoteže te objedinjava različite vrste wellness sadržaja, kreativnih, rekreativnih i edukativnih aktivnosti. Wellness sadržaji podrazumijevaju vrhunsku medicinsku masažu, finsku saunu sa saunskim bazenom, tople kupke s morskom soli u hidromasažnoj kadi, a kreativni sadržaji zastupljeni su crtanjem na štafelaju, modeliranjem u glini itd.

kamonaizlet2

Korablja Tišinić

Pitoreskna Korablja ‘Tišinić’ smještena u blizini Petrinje, a osim što je izletište u kojem možete uživati u ukusnim jelima, na tom pitomom imanju slobodno šeću nesvakidašnje životinje. Mogu se pohvaliti zbilja šarolikim životinjskim društvom – ovdje ćete sresti ukrasne kokoši i guske, koze, divlje svinje, klokana, rakuna, dikobraza, ljamu, krdo jelena lopatara… Odličan izbor za izlet s obitelji.

kamonaizlet1

Više informacija o pojedinim lokacijama doznajte ovdje.

Komentari