Kako zvijezde nose ljetne haljine

Mnogima najdraži odjevni komad u vrućim ljetnim mjesecima upravo su lagane prozračne haljine. Ove sezone one dolaze u različitim dužinama i uzorcima, a možete ih nositi u casual kao i u svečanim prigodama. Zvijezde ovih dana se opuštaju od poslovnih obaveza i uživaju na plaži kao i u šetnjama gradom.

jessicalba

Jessica Alba

Tako su ljepotice poput Kate Bosworth, Jessice Albe i Dakote Fanning zablistale pred fotoaparatima u svojim street style kombinacijama. Omiljene u modnom svijetu, poznate fashionistice znaju kako nositi aktualne trendove. Ovakve haljine čine život još jednostavnijima i svakoj ženi omogućavaju besprijekoran izgled.

dakota

Dakota Fanning

Modeli haljina koje nose celebovi su namijenjeni ženi koja se u svakom trenutku želi osjećati udobno, drugačije i privlačno, bez obzira na priliku. S puno kolorita i printeva, upotpunjene su detaljima koje ih izdvajaju iz mase, a ostavljaju ležeran pečat. Boho trend dominira ovim modelima haljina, a upečatljiva stilska priča daje prizvuk ljetnih dana u kojima želimo biti nesputane i vesele, baš kao i poznate dame. Klasične haljine lako se kombiniraju s sandalama i etno detaljima te sunčanim naočalama i torbama koji cijeloj priči daju poseban pečat. Pogledajte kako ovo ljeto možete nositi trendi haljine:

katebosworth

Kate Bosworth

vanessa

Vanessa Hudgens

jessicahart

Jessica Hart

Foto: Splash

Komentari