Kako zvijezde nose dolčevite?

Dolaze i prolaze i svako toliko nas podsjete zašto ih volimo. Dolčevite su jedan od onih cikličkih trendova s kojim smo se posljednji put družili 90-ih, a sada se vraćaju jače no ikad na krilima trenutne modne renesanse u znaku 70-ih. Jedino pravilo koje za njih danas vrijedi jest ono da pravila nema: svu svestranost dolčevite nam u posljednje vrijeme pokazuju u stylish kombinacijama ‘it’ djevojaka i žena.

Victoria Beckham steps over some trash while carrying her Starbucks drink NYC

Jednom kada je niz modnu pistu za jesen 2015. prodefilirala serija njenih dolčevita, znali smo da ćemo ove sofisticirane komade iz ready-to-wear kolekcije Victorije Beckham uskoro viđati i na njoj samoj. I nismo se prevarili. Dizajnerica je ove sezone pokazala izuzetnu funkcionalnost svojih modela, počevši od predimenzioniranih pa sve do pripijenih i elegantnih dolčevita, u kojima i sama vrlo rado voli prošetati.

Bella Hadid is all smiles while he steps out on her 18th birthday party in NYC

Sve što Bella Hadid odjene, postane instantni hit, a ništa manje oduševljenja nije izazvala ni njena dnevna kombinacija u kojoj je manekenka u usponu proslavila svoj rođendan u mondenom njujorškom restoranu Nobu. Dolčevita i traper prirodni su saveznici, a Bella je definitivno pogodila izabravši bijelu vestu naglašenih ramena i voluminoznih rukava koju je uparila s traperica visokoga struka u retro duhu. Look su na novu razinu u potpunosti podignuli crni modni dodaci: salonke na vezanje pretvorile su ovaj look iz ležernog u formalniji.

Star Wars: The Force Awakens' film premiere - Los Angeles Pictured: Zendaya Coleman Ref: SPL1196701 141215 Picture by: Jen Lowery / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Zendaya Coleman pokazala je da dolčevita više nije isključivo rezervirana za casual kombinacije te ju je sa sobom povela na crveni tepih. Mlada pjevačica ne boji se modnih rizika, pa je tako i ovog puta izvela stilistički eksperiment koji se naposljetku pokazao punim pogotkom. Vunena siva dolčevita bila je odlična protuteža kristalima obogaćenoj i transparentnoj mini suknji, a u jednoj modnoj priči uspješno su pomireni ležeran i glamurozni stil.

Foto: Splash News

Komentari