Idealni kutak za ljetnu siestu

Ne morate imati balkon ili terasu kako biste si dočarali mjesto za ljetnu siestu. Ljetne vrućine je najbolje podnijeti uz osvježavajući sladoled ili voće. Neodoljive kuglice od pistacia, limuna, dinje ili jagode inspiracija su za kutak koji bi vam morao donijeti mir i popodnevni odmor.

mobiliar post 2

Željka Zrnić mlada je hrvatska produkt dizajnerica čiji Mobiliar stolići osvajaju hrvatske i strane prostore. Dizajn Mobiliar stolića posve parira s produkt dizajnom na europskoj i/ili svjetskoj razini. Jednostavnih oblika, bez ikakvih vidljivih spojeva, u raznim pastelnim bojama, oplemenit će i razveselit svaki prostor. Idealni su za ispijanje kave, odlaganje knjiga i raznih sitnica, a i nama najdraži kao podloga za popodnevni sladoledni užitak. Jednostavno ne možemo izbjeći kolorističku asocijaciju!

mobiliar post

Kako bismo upotpunili taj osjetilni doživljaj donosimo vam još dva detalja koji zaokružuju kutak za siestu. Police znakovitkog imena Minimal Bookshelf dolaze u cijeloj lepezi pastelnih boja te iako su minimalnog dizajna, mogućnost njihovog slaganja i kombiniranja boja je neograničena. Što ih šarenije složite, tim bolje!

police post 1

Za njihovo slaganje čak postoji i video s uputama koji vas može inspirirati:

Siesta nije potpuna bez ležaja. Odabrali smo ležaj Staycation Lounge Chair koji se svojim oblikom, funkcijom i uzorcima savršeno nadopunjuje sa stolićem i policama. Kutak smo napravili, sada je vrijeme za odmor. I sladoled, naravno…

ležaj post 2

Foto: Facebook, Staycation, HappilyWrong

Komentari