Kako urediti kupaonicu iz snova?

Kupaonica je mjesto gdje svaki dan počinje i završava. Ta je prostorija u prošlosti bila nepravedno marginaliziran prostor, no danas je situacija drugačija. Luksuz kupaonice vidi se u detaljima, a u današnje vrijeme u uređenju tog prostora vladaju zakonitosti funkcionalnosti, minimalizma i vrhunske estetike. Tvrtka Tim Novak iz Zagreba kupcima nudi širok izbor luksuznih proizvoda za opremanje kupaonica, koji štede energiju i prirodne resurse, maksimalne funkcionalnosti i vrhunskog dizajna.

timnovak_hansgrohe2

Hansgrohe Axor

Savršenstvo izvedbe pločica talijanskog proizvođača Mirage Jewels vidljivo je na prvi pogled, kao i njihova posvećenost najmanjem detalju. Mirage kupaonske pločice, od kojih je svaka za sebe pravo malo remek djelo, dolaze u različitim dimenzijama, a odlikuje ih iznimna čvrstoća, izdržljivost i moderan dizajn.

Mirage

Mirage Jewels

Za mnoge pak, otvoreni prostor za tuširanje predstavlja važan standard. Pridodamo li tome elegantnu tuš kanalicu Geberit CleanLine od nehrđajućeg čelika dobit ćemo inovativno rješenje koje uz to zadovoljava sve zahtjeve čistoće i higijene. Geberit CleanLine tuš kanalice ne samo da izgledaju odlično, već ih je iznimno lako očistiti. Kod klasičnih tuš kanalica nečistoća se uvijek skuplja ispod poklopca. Nove Geberit tuš kanalice nude idealno rješenje za ovaj nehigijenski problem jer nema skrivenih rubova i kutova na mjestima koja je teško dosegnuti. Nadalje, mali poklopac sifona s češljem za hvatanje kose može se ukloniti i očistiti u kratkom vremenu. Geberit tuš kanalice mogu se postaviti bilo gdje, te se mogu prilagoditi točnoj veličini prostora za tuširanje.

kanalice

Geberit CleanLine kanalice

Kada se postavi pitanje kako opremiti i urediti savršenu kupaonicu iz snova, odgovor je jasan: proizvodima linije Venticello Villeroy & Bocha. Umivaonici, WC, bidei i kupaonski namještaj ovog proizvođača udovoljit će ukusu i najzahtijevnijih kupaca. Najnoviji trendovi u dizajnu kupaonice vide se i u tankim rubovima i jasnim linijama Venticello namještaja koji se nadopunjuju s pažljivo koncipiranom funkcionalnosti koja osigurava pouzdanost i opuštenost u kupaonskom prostoru. Namještaj za kupaonice dostupan je u raznim dimenzijama i bojama, a može se naručiti s jednom ili dvije ladice.

Villeror & Boch Venticello

Villeroy & Boch Venticello

Spajajući vrhunsku tehnologiju s izborom stilova koji ostavljaju bez daha, Hansgrohe nudi aposlutno sve što vam treba da biste upotpunili uživanje u vašoj kupaonskoj oazi. Bilo da se radi o brzom, energizirajućem tuširanju ujutro ili o višesatnom opuštanju u kadi uz svijeće prije spavanja, Hansgrohe miješalice za kadu i tuš pridonese tome da se kupaonski prostor pretvara u kupaonicu iz snova.

timnovak_venticello2

Villeroy & Boch Venticello

Ovako opremljena i uređena kupaonica postaja prava spa zona i mjesto hedonističkog uživanja gdje možete sami sebe razmaziti koliko god želite.

timnovak_hansgrohe3

Hansgrohe Axor

timnovak1

Ragno Rewind

Foto: Hansgrohe, Tim Novak

Komentari