Kako saznati jeste li netolerantni na laktozu?

Često čujemo kako se naši prijatelji ili članovi obitelji žale da osjećaju tegobe nakon jela. Moguće je da je u pitanju netolerancija na laktozu, od koje pati veliki broj ljudi, a mnogi to ni ne znaju. Simptomi netolerancije na laktozu su bolovi u trbuhu, uz pojavu nadutosti, grčeva, učestalih vjetrova i proljeva, a javljaju se nakon konzumacije određenih vrsta jela ili mliječnih proizvoda.

post Lactostop_mlijeko

Laktoza je prirodni šećer koji se nalazi najčešće u mlijeku i mliječnim proizvodima, ali i u namirnicama kao što su brza hrana, preljevi za salatu, kruh, kobasice, gotovi umaci te u nekim lijekovima. Rješenje problema netolerancije na laktozu nalazi se u enzimu laktazi koji se nalazi u dodatku prehrani LactoStop® i koji razgrađuje laktozu unesenu hranom u probavljive tvari galaktozu i glukozu.

post Lactostop_zene

LactoStop® je pravo rješenje za one koji se, radi netolerancije na laktozu, ne žele odreći omiljenih jela i žele u njima ponovno uživati. Tablete LactoStop® dolaze u praktičnom spremniku i jednostavne su za korištenje, a mogu se uzimati istodobno s konzumacijom mlijeka i ostalih proizvoda koji sadrže laktozu. Ovisno o stupnju netolerancije, LactoStop® dolazi u tri doze i može se pronaći ili naručiti u svakoj ljekarni. Za više informacija posjetite LactoStop web stranicu.

FS05054-01 LactoStop 3300 FCC 100 Stk. - 04.2015 Lactostop 5500FCC LactoStop 14000 FCC 80 LactoStop 14000 FCC

 

Komentari