Kako sa stilom nositi crne odjevne kombinacije

Paris-HC-str-RS16-5041

Ne postoji moćnija boja od crne, a ni fashionistica koja se barem jednom nije odjenula u nju od glave do pete. Omiljena u hladnijim danima, izgleda odlično u svim prigodama, a efekt koji želite postići ovisi o krojevima koje izaberete. Nama su za oko zapele upravo street style kombinacije u bezvremenskoj crnoj te dame koje ju nose s dozom šarma i elegancije, kao i one koje preferiraju opušteni look. Crnu možete nositi na pregršt načina, posebice ako ste otvoreni prema aktualnim trendovima i ne bojite se eksperimentirati. Svaka street style kombinacija izgledat će odlično ako uz crnu boju odaberete neki upečatljivi modni dodatak, a vješte majstorice znaju kako je dovoljan i jedan ekcentričan modni odmak u čitavoj kombinaciji.

Paris-str-RF15-5022

Tako trendseterice koje preferiraju opuštene kombinacije, vole nositi crnu na tenisice ili duge kapute, a uz to paze da se ne izgube u količini crne. Na ulicama modnih metropola mogu se suresti i dame koje su crnu boju dovele na novu razinu. S dozom glamura, te ženstvenosti kao temelja svakog looka, izgledaju profinjeno noseći haljine i dizajnerske kreacije.

Koža, čipka, saten, vuna ili svila, svi su ovi materijali obojani crnom bojom. I modni klasik – crna haljina, može dobiti novi sjaj, a mi vječnu inspiraciju za nošenje takvih modela na bezbroj načina. U crnom izgledate mršavije, možete kombinirati nekoliko materijala, a  ove sezone noseći crnu i tamnije tonove mamiti ćete poglede svojim istančanim modnim ukusom.

Paris-HC-str-RS16-7051

Paris-HC-str-RS16-6978

Paris-str-RF15-9194

New-York-str-RS16-4889

Paris-str-RF15-9826

Paris-str-RF15-0415

Foto: Imaxtree

Komentari