Kako poboljšati sebe i svoj život

Blagdansko doba, kraj godine, vrijeme je kada skoro svi preispitujemo postignuto, prošlu godinu, kakva je bila i kakva će iduća biti. Na kraju, kada podvučemo crtu, svi želimo isto – bolju sljedeću godinu. Da smo sami bolje osobe, da su nam odnosi bolji i da postižemo bolje rezultate i u privatnom i u poslovnom dijelu života.

avantura post

Ukoliko ste donijeli odluku za promjenom u svom životu i imate želju i volju, a ne znate odakle bi počeli, Heal Your Life radionice dobar su početak da poboljšate svoj život kroz rad na osobnom rastu i razvoju. Heal Your Life radionice će vas, na jednostavan način, poučiti kako promijeniti tijek misli, prihvatiti i zavoljeti sebe i svoj život i kako privući obilje svake vrste na svim područjima vašega života.

Radionice se održavaju u Zagrebu na novoj adresi, u predivnom i opuštajućem prostoru smještenom u centru grada, u Medvedgradskoj ulici 36, u Suncokret yoga studiju, u njihovoj chill out zoni. Osim u Zagrebu, radionicama možete prisustvovati i u Zadru gdje će se održati jedno divno zajedničko učenje i druženje, kroz produženu radionicu na kojoj ćete moći naučiti kako promijeniti misli, zavoljeti sebe i postati svoja najbolja verzija sebe.

sreca 7

Raspored radionica i sve bitne informacije o njima možete saznati na web stranici lakoca-zivljenja.hr te na Facebook stranici.

Foto: Shutterstock, Instagram

Komentari