Kako ovog ljeta nositi bijelu boju?

Sinonim za vječnu klasiku, bijela boja je najpoželjnija u ljetno vrijeme, kada pruža ženstveni i romantičan izgled, a ove sezone je to i jako šik. Ženstvenost kao okosnica svake dobre bijele kombinacije i igranje sa nijansama kroz prozirne i čipkaste nijanse trend je ovog ljeta. Čak i ako niste zaljubljenica u svijetle nijanse, zaboravite na strah od bijelih odjevnih kombinacija.

Paris-str-S15-238

Varijacije ove boje su pretočne na razne materijale da joj jednostavno nećete moći odoljeti. Ženska silueta je naglašena kroz haljine i suknje od delikatne čipke, a ako ste ljubiteljica casual kombinacija, ‘unisex’ komade možete nositi na tenisice i široke hlače. Dizajneri stvaraju kreacije koje pristaju svakodnevnom ‘look-u’, pretencioznost nije na cijeni, slavi se jednostavnost i opuštenost. Prednost ove boje je njena lakoća kombiniranja i dominacija koju ostvaruje.

New-York-str-S15-169

Fluidne haljine oplemenjene etno motivima u bijeloj boji model je koji je pokorio modne piste kao i street style kombinacije. Bijelu odjeću možete nositi u raznim prigodama, važno je da aplicirate na dojam koji želite ostaviti, i zasigurno nećete pogriješiti. Donosimo vam neke od bijelih komada u koje možete odmah “uskočiti”.

Foto: Imaxtree

Komentari