Kako očuvati zdravlje i ljepotu tijekom cijele godine

sikapur

Čvrsto i zdravo vezivno tkivo, snažna kosa, lijepa i zdrava koža te čvrsti nokti znakovi su ljepote koju je potrebno jačati iznutra. Jeste li znali da je silicijeva kiselina, odnosno element silicij kojeg ona sadrži, prirodna tvar koja se u prirodi može pronaći svugdje gdje su važni snaga, elastičnost i fleksibilnost? Kako tijelo ne može proizvesti silicij, potrebno ga je hranom unijeti u organizam.

Nakon 20. godine života tijelo gubi sposobnost pohranjivanja silicija te se preporučuje osigurati dodatan unos ovog važnog elementa. Jedinstveni proizvodi na hrvatskom tržištu Sikapur® gel za kožu i kosu i Sikapur® kapsule za kožu, kosu i nokte sadrže silicij, tj. silicijevu kiselinu u obliku gela, a stvoreni su kako bi očuvali snagu i ljepotu vaše kože, kose i noktiju.

sikapur gel

Sikapur® gel za kožu i kosu

Sikapur® gel za kožu i kosu je dodatak prehrani koji sadrži 100%-tni gel silicijeve kiseline i biotin. Biotin pridonosi održavanju normalne kože i kose te u kombinaciji sa silicijevom kiselinom ljepotu jača iznutra.

Sikapur® kapsule za kožu, kosu i nokte su dodatak prehrani sa silicijem tj. silicijevom kiselinom u obliku gela, biotinom, cinkom, manganom i selenom. Osim važnog djelovanja biotina, cink i selen doprinose održavanju normalne kože, kose i noktiju, dok mangan doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva.

Sikapur® gel za kožu i kosu dostupan je u ljekarnama u pakiranjima od 200 ml i 500 ml. Preporučena maloprodajna cijena za 200 ml  je 60,56 kn i za 500 ml 95 kn. Sikapur® kapsule  za kožu, kosu i nokte je proizvod dostupan u ljekarnama u pakiranju od 30 kapsula i preporučena maloprodajna cijena je 96,19 kn.

Sikapur kapsule

Sikapur® kapsule za kožu, kosu i nokte

Ubrzani način života, stres, umor i hladno vrijeme često su uzrok pada imuniteta i pojave dosadnog herpesa na usnama. Sikapur® med gel protiv herpesa na usnama s gelom silicijeva dioksida stvoren je kako biste se što brže riješili neugodnog peckanja i bolnih mjehurića na usnama – već nakon prvog nanošenja.

Sikapur herpes

Sikapur® med gel protiv herpesa na usnama

Sikapur® med gel protiv herpesa na usnama sadrži čisti mineralni gel silicijeva dioksida tj. gel silicijeve kiseline koji ima umirujući učinak na osjećaj žarenja i svrbeža kao i neuobičajeno veliku sposobnost vezanja vode i sekreta iz rana. Vezanje sekreta iz mjehurića herpesa na gel dovodi do sustavnog isušivanja mjehurića te se ujedno smanjuje širenje virusa i ubrzava proces zacjeljivanja. Sikapur® med gel protiv herpesa na usnama mogu koristiti i djeca.

Uz Sikapur® med gel protiv herpesa uživajte u zdravim i lijepim usnama. Dostupan je u svim ljekarnama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 28,98 kn.

Više informacija doznajte na stranici www.mibe.hr.

Foto: Sikapur

Komentari