Objavite novost u obitelji na najslađi način

beba 2

Bilo da je planirana ili iznenađenje, vijest o dolasku bebe spada među najuzbudljivije novosti u žviotu. Mnogi parovi tu sretnu vijest žele objaviti na originalan i kreativan način te posežu za raznim idejama na internetu, smišljaju maštovite i originalne objave jer žele tom svom trenutku dati posebnu čar i učiniti ga najposebnijim mogućim, posebno objavljujući vijest obitelji i bliskim prijateljima.

beba 3

beba 4

S druge strane, obitelj i prijatelji, dijeleći njihovu radost, žele na jednako originalan način čestitati na radosnoj vijesti te tom gestom pokazati da potpuno dijele njihovu sreću.

beba 6

beba 9

Za takve trenutke odlični su pokloni kao oni brenda Quirkorium. Mlada kreativka Emily Rendell osmislila je jedinstvene poklone za obje prilike kojima možete na presladak način javiti sretnu vijest ili čestitati na njoj. Radi se o malim čarapicama i papučama za bebu i ‘podbradka’ koji su zapakirani u kutijicu s originalnom porukom, tako da kada primatelj primi zatvoreni poklon niti ne zna o čemu se radi dok ne otvori. Što je posebno iznenađenje kada se sretna vijest objavljuje.

beba 8

beba 7

Iako Quirkorium šarmantni pokloni nastaju u dalekoj nam Australiji, bez brige, možete ih naručiti i za nekoliko dana su na vašoj adresi. Cjelokupni asortiman Quirkorium ponude možete naći i pogledati na Instagramu te na Etsy web shopu.

beba 5

beba 1

T.R.

Foto: Instagram

Komentari