Kako nositi traper u zimskim mjesecima

eleonora

Eleonora Carisi

Traper, vječna inspiracija mnogih dizajnera posljednjih sezona izgleda odlično, pogotovo je su se dizajneri pomakli od kreiranja klasičnih odjevnih komada od trapera. Tako danas možete uživati u kombinezonima, jaknama, suknjama u stilu sedamdesetih, a iako se najčešće nose u proljeće, možete ih nositi i u zimskim mjesecima.

traper2

Ako volite eksperimentirati s modelima, odlučite se za kombinezone koje možete kombinirati uz tople veste, a u njima ćete uvijek izgledati posebno. Ovosezonske kolekcije naglasak stavljaju isključivo na modele koji neodoljivo privlače pogled svojim grubim porubom i detaljima. Odjevni komadi inspirirani su suvremenom reinterpretacijom preppy komada iz kasnih 60-ih i ranih 70-ih godina. U ženskim kolekcijama snažni androgeni look vidljiv je u čistim linijama hlača i jakni. Haljine i suknje su ženstvene, ali na svjež način.

traper3

Chiara Ferragni

Ako volite klasične traper modele, poput hlača, ove sezone nose svi modeli, od boyfriend, do vintage modela visokog struka. Mnogi načini kombiniranja ovog bezvremenskog materijala čine ga uzbudljivim i u zimsko vrijeme, zato se i vi okušajte u ovim savjetima i začinite svoj ‘look’ vječnim traperom.

olivia1

Olivia Palermo

alexastreet1

Alexa Chung

ljupkapost

Ljupka Gojić Mikić

traper25

Veronika Heilbrunner

vanja1

Vanja Milićević

kendall13

Kendall Jenner

katebosworth

Kate Bosworth

traper5

Alessandra Ambrosio

Foto: Imaxtree/Facebook/Splash/Instagram

Komentari