Kako ove sezone kombinirati popularne sportske natikače

Već je dobro poznato da su natikače pravi ovosezonski ‘must have’. Modeli poznatih brendova razlikuju se po bojama i materijalu, ali svima je zajednički nazivnik udobnost. Udobne natikače više ne moramo nositi samo po kući ili na plažu, s njima se itekako može složiti odlična dnevna kombinacija. Natikače će izgledati moderno i chic bilo da je u pitanju kombinacija s kratkim hlačama ili haljinom.

Sportske i udobne, a opet dovoljno elegantne, natikače se ne moraju nositi samo na kratke suknje ili hlače. Obucite ih na jeans ili crne traperice i izgledati ćete sređeno, ali i opušteno. Najpopularnije natikače poput adidas Adiletta ili Birkenstockica odavno su dio garderobe poznatih modnih kulerica.

Udobnost je posebno važna ako ste trudni. Natikače su odličan izbor za one buduće mame čija stopala pate za cipelama sa što manje detalja, stiskanja i potpetica.

Ako već imate svoj primjerak natikača iz kojeg ne izlazite cijeli dan, budite bez brige. Moda je ove godine ženama izašla ususret i dopustila kombinaciju visoke mode i sportskih natikača.

 Foto: Instagram

Komentari