Kako nositi popularne pulover haljine?

Modni sinonim za zimsku sezonu najčešće su topli i mekani pleteni puloveri, bez kojih bi nam hladniji dani bili gotovo nezamislivi. Volimo ih jer nas griju kada se temperature bliže nuli, vrlo su udobni i gotovo uvijek izgledaju chic. S obzirom na ulogu koju imaju u našim ormarima, ne začuđuje da je veliku popularnost stekao jedan odjevni predmet nastao iz pulovera, a to je pulover haljina.

Upravo ona pripada grupi najelegantnijih haljina sezone, koje će obilježiti zimske dane pred nama. Pulover haljine modni su trend koji su jedva dočekale sve minimalistice, no u njima će ove sezone uživati čak i one djevojke i žene koje svoj stil ne poistovjećuju samo sa strogom klasikom.

Pulover haljina zapravo je odlična investicija ove sezone, jer je univerzalna i vrlo se lako prilagođava radnoj sredini i svakodnevnim prilikama, kao i onim formalnijim koje diktiraju večernji sati. Trenutno su vrlo popularni modeli haljina rebraste strukture koji prate liniju tijela, no u trgovinama ćete pronaći i one voluminoznijih i upečatljivijih krojeva. Uz midi duljinu favorit je i mini duljina haljina, a ako se pita trendseterice, pulover haljinama ove ćete sezone pridodati klasične crne gležnjače (ili pak one bijele), tenisice ili čizme iznad koljena.

Foto: Instagram

Komentari