Osvojite traperice poznatog hrvatskog brenda

amds

Hrvatski brend AMDS jeans za sezonu jesen-zima 2016./2017. najavljuje traperice napravljene od najboljih materijala dobivenih inovativnim tehnologijama, dizajnirane u zagrebačkom AMDS studiju te proizvedene u vlastitom pogonu u Novskoj.

Mlade AMDS-ove dizajnerice za jesen/zimu razradile su skinny fit, silhouette shaper i push up traperice koji su i glavni nositelji ženske kolekcije, a napravljene su od „superstretch“ i „powerflex“ materijala koji  oblikuju žensku figuru ističući ženstvenost. Trendi izgled, udobnost i slobodu kretanja omogućuje model boyfit traperica koji i ove sezone zauzima bitno mjesto u kolekciji.

amds-jeans-kolaz1

Sada vas AMDS nagrađuje modelima iz najnovije kolekcije! Sve što trebate napraviti jest svoj prijedlog stylinga s ovim modelima: amds.hr/proizvodi te pokazati kako bi ih vi nosili ove jeseni i zime. Svoje kolaže možete priložiti na službenu Facebook stranicu AMDS jeansa, koju možete pronaći ovdje, od danas, utorka 18.10. do utorka 25.10.

Autorima tri najbolja kolaža AMDS poklanja sljedeće nagrade, koje odabire zajedno s Journalom, a dobitnici će biti objavljeni u srijedu, 26.10., na Facebook stranicama AMDS jeans.

  1. AMDS traperice
  2. AMDS košulju
  3. AMDS sweatshirt

Komentari