Kako izgleda kuća koju je uredila Kate Moss?

Donosimo najnoviji projekt Kate Moss u suradnji s YOO, dizajnerskim kolektivom pod vodstvom kreativca Philippea Starcka i poduzetnika Johna Hitchcoxa. YOO je do sada surađivao s nebrojeno mnogo suradnika diljem svijeta – od Azije, Auistralije, Europe, Afrike, Sjeverne i Južne Amerike te Bliskog istoka. Do sada broje 51 dizajnersko ostvarenje u 40 gradova u 26 država.

Kate Moss nosi dizajn Stelle McCartney, Red Nose Day 2013.

Ovom suradnjom Kate Moss prvi put pokazuje svoju vizualnu kreativnu crtu s projektom ‘The Barnhouse’, luksuznim interijerom ladanjske kuće nastalim preuređenjem drvenog štaglja. Smješten je u srcu Cotswoldsa blizu Londona i s privatnom šumom koja ga okružuje ovaj novo preuređeni dom idealno je mjesto za bijeg od gradske vreve.

kate moss interijer 1

Interijer je sačinjen od velikog otvorenog primaćeg i dnevnog prostora, pet spavaonica, iznimno prostrane vanjske terase kao prostorom za zabavu, s privatnim bazenom te velikom staklenom stijenom s vratima koja spaja vanjski okoliš s interijerom.

kate moss interijer 2 post

Kate Moss se za ovaj projekt uređenja inspirirala tradicionalnom engleskom ladanjskom kućom tako da prostorom dominiraju topli tonovi. Na zidovima dominiraju tonovi zemlje, kamena i mjesečevo sive te su objedinjeni oko centralnog dijela kuće – ognjišta, idealnog za okupljanje obitelji i prijatelje tijekom jesenskih i zimskih mjeseci. Ova luksuzna ladanjska kuća san je svakoga tko mašta o bijegu u prirodu sa svim prednostima koje donosi urbana kuća.

Kate Moss interijer 3 post

katemossinterijer3

katemossinterijer1

katemossinterijer4

Foto: YOO

Komentari