Kako izgleda Journal redakcija?

Journal je krenuo sa svojim radom krajem veljače ove godine i danas, nakon tri mjeseca postojanja, možemo reći kako smo iznimno zadovoljni i zahvalni svima onima koji su pružili potporu cijelom projektu. Paralelno s našim lansiranjem uselili smo i u ured u centru Zagreba, koji je postao naša prava mala radna oaza. Iako te dvije riječi možda ne idu jedna uz drugu, mi se ovdje upravo tako osjećamo.

journal ured

Cijeli ambijent uređen je u kombinaciji skandinavskog namještaja i upečatljivih detalja koji prostor čine veselim i ugodnim. Ured je podijeljen na dva dijela – dio za kolegije i sastanke te ured u kojem se stvaraju svakodnevne vijesti i objave. U centru prostora za sastanke prevladavaju uzorci i boje, a glavni stol redovito je ukrašen svježim cvijećem. Zidove krase nama jedne od najljepših naslovnica svjetskih magazina te fotografije povijesnih ikona; Jackie Kennedy, Elizabeth Taylor i Marilyn Monroe.

Iva Balaban

Iva Balaban

U drugom dijelu spojena su dva masivna stola izrađena od drva, a najvažniji dio prostorije je radna ploča na zidu na koju se iz dana u dan ispisuju budući planovi. U njemu se nalazi i osnovna oprema za rad – naši HP kompjuteri i laptopi (Mikronis.hr), a oko njih redovito vlada i kreativni nered bez kojeg je svaki rad u novinarskoj redakciji nezamisliv. Prepoznatljive visoke stropove za centar grada i ovdje ukrašavaju inspirativne naslovnice Voguea, Milka, Portera te House & Gardena, Architectural Digesta te drugih. I ovaj dio ureda je upotpunjen namještajem u tirkiznoj boji te šarenim jastucima i nježnim orhidejama. Naravno, u posljednje vrijeme nemoguće je urediti prostor bez poznatog namještaja IKEA, pa se tako i našem uredu nalazi puno komada upravo ovog svjetskog brenda.

journal redakcija

Danas vas puštamo u svoj radni prostor u kojem djelujemo iz dana u dan – donosimo fotografije u nastavku!

journal-redakcija-(28)

Dunja Čopec, Iva Balaban, Tina Bačić, Ana Dukić, Tena Razumović Žmara i Ivančica Jambrušić

journal-redakcija-(11)

journal-redakcija-(22)

journal-redakcija-(27)

journal-redakcija-(23)

journal-redakcija-(16)

journal-redakcija-(12)

journal-redakcija-(21)

J_Office18-1

journal-redakcija-(19)

journal

journal-redakcija-(20)

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

Komentari