Ispletite pletenice na sto načina

Zahvaljujući podršci mnogih poznatih, ali i onih nešto manje poznatih djevojaka i žena, pletenice su se ove sezone službeno vratile u modu! Na društvenim mrežama, a naročito Instagramu, već mjesecima nezaobilazan trend su takozvane boxer pletenice, koje su nas svojim djevojačkim šarmom vratile u mlađe dane i podsjetile koliko ova frizura može biti zabavna, ali i lako primjenjiva u svakodnevnom životu.

Ipak, boxer pletenice nisu jedina atraktivna opcija za styling kose, jer inspiracija za pletenice uistinu može biti beskonačna. Najbolji dokaz je Fredrika Akander, Skandinavka s trenutnom adresom u Londonu koju pratimo na njenom Instagram profilu @fakander. Fredrika je učiteljica joge i obožavateljica kave i pletenica, koja je brzo shvatila kako će joj ova chic frizura znantno pojednostaviti život, pogotovo u situacijama u kojima se bavi fizičkom aktivnosti ili vodi svoju joga grupu.

fredrika2

Zavirite li na njen Instagram profil, dočekat će vas pregršt ideja za sanjive pletenice, koje ćete odmah poželjeti rekreirati i na vlastitoj glavi. Ona ih nosi na doslovno sto načina, a njene fotografije odličan su izvor inspiracije za kreativne frizure s kojima nikada nećete izgledati neprimjetno ili dosadno. Fredrika je isprobala popularne boxer pletenice, uvijek modernu riblju kost, pletenicu u pletenici, pletenicu u konjskom repu ili punđi i još mnoge chic ideje koje vam danas sugeriramo.

fredrika7

fredrika

fredrika6

fredrika9

fredrika3

Foto: Instagram

Komentari