Podignite vibraciju života

ohhcouture

Kako bi privukli u svoje živote ono što želite, bilo da se radi o ljubavi, uspjehu, novcu, sreći, zdravlju ili nečem drugom, potrebno je podići svoju vibraciju na visoku frekvenciju.

Što je viša vibracija, više ste u kontaktu sa sobom.

ohhcouture

Što je viša vibracija, više ste u kontaktu sa sobom, a tada ste sposobniji postaviti autentične namjere koje odražavaju vaše želje. Upravo suprotno se događa kada ste na niskoj vibraciji životne energije i kada privlačite upravo negativnu stranu svega, kao na primjer ukoliko se bojite da ćete ostati sami, upravo ćete to privlačiti u svoj život, situacije, ljude i događaje koji će vas voditi upravo prema tome.

U daljnjem tekstu otkrit ću vam jednostavne ali moćne načine uz koje možete podići svoju vibraciju života slaveći i cijeneći sebe i svoje uspjehe i pobjede svaki dan.

1. Započnite dan zahvalnošću, meditacijom ili afirmacijama – probudite se malo ranije i zahvalite na danu koji je ispred vas i svemu što ćete u tom danu doživjeti. Učinite nešto opuštajuće poput kratke meditacije uz laganu meditacijsku muziku i kratko vizualizirajte ono što želite u tom danu, pročitajte nekoliko stranica omiljene knjige ili izgovorite svoje podržavajuće afirmacije. Što god odabrali prekrasan osjećaj sreće pratit će vas tokom cijelog dana.

ohhcouture

2. Prisjetite se svojih dobrih i uspješnih dana – čak i onda kada vam je težak dan prisjetite se trenutaka koji vas povezuju s osjećajima kada ste bili sretni i uspješni, ponosni na sebe i dozvolite neka vas ponesu emocije i u trenucima kada vam se čini da ništa ne ide. Možete voditi i dnevnik u kojem ćete zapisati upravo te trenutke sreće i radosti i zasigurno ćete čitajući to ponovno biti u istom tom radosnom osjećaju i dobit ćete upravo taj maleni poticaj koji vam je potreban da nastavite.

3. Plešite – kada plešemo nikad nismo u nekim lošim emocijama niti se osjećamo negativno ili depresivno. Samo upalite što glasnije glazbu koju volite i prepustite se ritmu neka vas vodi. Isplešite svoje osjećaje i doživjet ćete nevjerojatnu energiju koju vće vam pružiti ova oslobađajuća aktivnost.

ohhcouture

4. Udovoljite si i razmazite se – neka se vaše unutrašnje dijete veseli, priuštite si finu kupku, masažu, kratko putovanje, izlet, šetnju ili pak neki jednostavan poklon. Ne moramo samo drugima kupovati poklone i uvijek sve tuđe potrebe stavljati ispred svojih, ponekad možemo i sami sebe nagraditi. Vaše unutrašnje dijete biti će presretno i zahvalno.

5. Budite spontani i širite radost – kada zračimo pozitivom, taj osjećaj jednostavno postaje zarazan za sve oko nas. Omiljeni smo u društvu i upravo takve osobe i privlačimo u svoje živote. Budite inspiracija drugima dok se zabavljate i širite radost koja proizlazi iz vas, a ne iz okolnosti u kojima se nalazite.

ohhcouture

Uživajte u svojoj slobodi odabrati dan kakav želite imati. Slavite život svakoga dana jer upravo to će vam podići vibraciju života na najjače i upravo iz te točke privlačit ćete još više toga što ćete imati za slaviti. Smijte se, plešite, volite, veselite se i uživajte u svakome trenutku svoga života, jer zaslužili ste biti sretni sada.

Foto: Instagram @ohhcouture

lakoca-zivljenja.hr
info@lakoca-zivljenja.hr

Komentari