Kakav make up H&M predlaže za proljetne dane?

hm beauty proizvod6

Vijest koja je mnoge oduševile na jesen prošle godine, bila je ona o lansiranju sveobuhvatne beauty linije s potpisom H&M-a. Mnogima omiljeni brend tako je proširio svoje modno carstvo i na područje ljepote, a make up kolekcija s kojom je zamijenio onu postojeću danas se proteže na preko 700 proizvoda i u svakoj nadolazećoj sezoni donosi neke novitete. Iznimka nije ni proljeće 2016., kada u H&M-u započinje vladavina laskavih beauty trendova u znaku boja.

hm makeup galerija5

H&M je u novoj sezoni naglasak prvenstveno stavio na esencijalne make up artikle koji bi se trebali naći u svakoj kozmetičkoj torbici. Pritom govorimo o kvalitetnim tekućim podlogama koje će lice pretvoriti u besprijekorno slikarsko platno za daljnje nanošenje boja, zatim kistovima uz pomoć kojih će biti lakše aplicirati make up, te samim bojama koje dominiraju H&M-ovim sjenilima, ruževima i lakovima za nokte.

Popularnost će i ovog proljeća uživati prirodni beauty lookovi, s prozračnim i radijantnim tenovima te daškom pastelnih i nešto jačih tonova na kapcima, obrazima i usnama. Zvijezde proljetne beauty kolekcije definitivno su ruževi, koji dolaze u najljepšim nijansama, a uskoro ćemo i njih naći na policama naših H&M trgovina.

Foto: H&M

Komentari