Kaftan – idealan ljetni komad

Dolaskom sunčanog vremena žene intenzivno razmišljaju o odabiru idealne lagane odjeće u kojoj će slobodno uživati svaki dan, a u isto vrijeme izgledati trendi. Upravo je zato domaći brend LOVEMia osmislio moderne kaftane za dugo toplo ljeto.

Iva Leko

Kaftane volimo zbog njihove lepršavosti, veselog printa, prirodnih materijala, ali i činjenice da laskaju figuri i dobi svake žene. U kaftanu LOVEMia bit ćete spremne za svaku priliku jer upravo su njegova multifukcionalnost i jednostavnost razlog zašto se žene zaljubljuju u ovaj komad. Izrađeni su od biranih prirodnih materijala poput svile i pamuka te tako idealni za ljetne vrućine, krasi ih bogatstvo uzoraka i printeva, a u njihovu praktičnost uvjerila se i manekenka Iva Leko, lice kampanje.

Kolekcija kaftana upotpunjena je kolekcijom nakita koju je dizajnirala Mateja Glasnović ‘M Pearls’ koji pretvara dnevni stylinga u večernju elegantniju varijantu. Brend LOVEMia osim kaftana uskoro će se predstaviti i nadopunjenim kolekcijama T-shirta, prsluka i drugih modnih dodataka.

Kaftani LOVEMia dostupni su putem društvenih mreža: Facebooka i Instagrama.

Kreativno vodstvo: Tamara Novosel
Model: Iva Leko
Fotograf: John Pavlish

Komentari