Kabinet Brewery osmislio namaz od kojeg rastu zazubice

pivolada post 1

Kabinet pivovara i šef Dejan Maksimović Max kreirali su Pivoladu. Da – Pivoladu! Radi se o namazu od piva iza kojeg stoji tim nekoliko mjeseci istraživanja i isprobavanja kako bi se dobio slatki namaz u kojem se nalazi pivo, pečene jabuke sa cimetom, zvjezdani anisom i klinčićem.

Ovaj genijalan namaz kreiran je kako biste ga mogli doručkovati, a da se ne osjećate loše. Pivolada je zapravo džem, s najmanje šećera na tržištu i 100% je prirodan. S njime možete uživati u svim blagodatima piva, a bez alkohola. Odlična je na kruhu, palačinkama, uz sir i kao pojačivač umaka za meso.

pivolada post 2

Za sada se Pivolada može kupiti u Majstoru za Pivo, no uskoro ju možete očekivati i na mjestima gdje je inače i Kabinet pivo. U ponudi je Pivolada Portet, a očekuje se uskoro u ponudi i Pivolada Brka. Pivolada je praktično pakirana u teglicu s etiketom baziranom na već nagrađivanim Kabinet pivskim etiketama, za koje su prošlog mjeseca osvojili Regpack nagradu za najbolju seriju etiketa u regiji. Sjećanje na djetinjstvo, nesto slatko, pomalo nježno, a pomalo tvrdoglavo, sasvim osobno, kao ovaj pitki namaz, koji ima 60% piva, no s 0 alkohola.

Komentari