Mali domaći brend koji radi pilinge od kave i cimeta

kpiling5

K piling je mali simpatični srpski brend kojeg smo zamijetili na Instagramu. Specijalnost brenda su pilinzi za kožu, posebice onaj od kave i cimeta koji im je postao zaštitni znak, ali odnedavno je u ponudi i onaj koji spaja kavu s morskom soli – pravi ljetni. Piling je i neizmjerno važan ljeti kada uklanja nečistoću i mrtve stanice s kože, daje joj da diše i kreira postojaniji preplanuli ten, a kombinacija je tim bolja ako se radi o prirodnim sastojcima koji ujedno i hrane kožu. A K piling koristi samo takve.

kpiling6

Kava i cimet upotpunjeni su šećerom i kokosovim uljem, gotovo da ćete poželjeti pojesti sadržaj kutijice. Kava i cimet osvježavaju kožu, djeluju kao antioksidansi i daju joj ‘boost’, šećer uklanja nečistoće, a kokosovo ulje čini kožu glatkom i mekom. Funkciju šećera u novom pilingu ispunjavaju morska sol i smeđi šećer, a tu su još i kokosovo i bademovo ulje, kakao te, naravno, kava. Mljevena zrnca omiljenog jutarnjeg napitka u oba opet potiče cirkulaciju i zatežu kožu, dok bademovo ulje daje dodatnu hidrataciju i ‘anti-ageing’ efekt.

kpiling1

Korištenje je samo po sebi poznato – piling se nanosi na vlažnu kožu i utrljava se kružnim pokretima. Nakon što malo stoji na koži otpuštajući blagotvorne sastojke možete ga isprati i uživati u mirisu glatke kože.

kpiling7

Pakiranje od 100 grama dolazi u kutijici s prepoznatljivim motivom krune. Nedavno je brending dobio novi look i drugačiju naljepnicu, čemu možete svjedočiti na Facebook i Instagram stranici. Na tim profilima doznajte i sve o tome kako naručiti svoj piling i nakon ljeta imati savršenu kožu.

kpiling2

kpiling3

Foto: @k.piling

Komentari