R’N’B party Justina Biebera

bieber-2

Nakon velikog spektakla u do posljednjeg mjesta ispunjenoj Areni, višesatno uživanje u najvećim hitovima nastavit će se na službenom after partyju koncerta. Naime, Justinov omiljeni DJ – Tay James dolazi u Hrvatsku gdje će 9. studenog nastupiti u sklopu programa RNB Confusion, u zagrebačkom klubu The Best.

Za pultom će mu se pridružiti i rezidenti ovog popularnog klupskog programa, DJ Em Bee i DJ Sheko, a kako bi večer učinili uistinu posebnom, organizatori su spremili još jedno veliko iznenađenje.

bieber-3

Tay James službeni je DJ popularnog kanadskog pjevača Justina Biebera i turneje PURPOSE u sklopu koje će se održati i zagrebački koncert. Ovaj talentirani DJ glazbom se počeo baviti u dobi od 16 godina, a ubrzo nakon diplome počeo je nastupati samostalno i osvajati plesne podije najpoznatijih klubova što mu je osiguralo mjesto u Justinovom timu. Tay ovu mega zvijezdu prati na svim koncertima od samih početaka, a njihove zajedničke dogodovštine, na radost brojnih obožavatelja, redovito objavljuje na društvenim mrežama.

RNB Confusion najdugovječniji je zagrebački klupski brend kojem će u ožujku 2017. godine napuniti 13 uspješnih godina. U kojem god zagrebačkom klubu ili prostoru da gostuje, svaki RNB Confusion party garantira rasprodan tulum koji traje do jutra. Na pozornici ovog popularnog programa kroz 13 godina nastupili su svi značajniji izvođači, od Ede Maajke, Elementala, Bolesne Braće, Divasica i Nine Badrić pa sve do američkih zvijezda kao što su Montel Jordan, Nina Sky i brojni drugi. RNB Confusion partyji sinonim su za dobru zabavu ne samo u Zagrebu, već i u Sarajevu, Beogradu i Ljubljani.

bieber-4

Ulaznice za RNB Confusion i službeni after party koncerta Justina Biebera s početkom u 23 sata mogu se kupiti u Basta Gourmet Baru (Varšavska 5) i na www.entrio.hr po cijeni od 50 kuna u pretprodaji, odnosno 75 kuna na dan koncerta. Posebna cijena od 50 kuna očekuje sve one koji će svoju ulaznicu kupiti na dan koncerta na blagajni kluba The Best te prilikom kupnje pokazati svoju ulaznicu za koncert Justina Biebera. Broj ulaznica za najluđi party u gradu je ograničen, a prodaja počinje u subotu 29. listopada od 14 sati.

Komentari