Kako su se proveli dobitnici Juicy nagradne igre

juicy-4

Helena Laljak Godanj, Janja Magdalena Ereiz, Kim Armbrust i Tatjana Dragić četiri su pobjednice Juicyjeve nagradne igre „100% tvoj doživljaj. 100% Juicy“. Djevojke su dobile priliku doživjeti zabavu koju im je omogućio Juicy 100% zajedno s Lukom Nižetićem, modni dvojcem Lokomotiva koji čine Lana Puljić i Luka Grubišić, chefom Marijom Čepekom i najboljim hrvatskim koktel-majstorom Marinom Nekićem.

juicy-2

Helena se tako odlučila za zabavnu večer uz koktele za nju i njezino društvo, a pritom je iznenadila i svoju prijateljicu koja je slavila rođendan. Juicyjev ambasador Marin Nekić pobrinuo se za pravu stopostotnu atmosferu i dobru zabavu, a veselo društvo čitavu večer imalo je priliku uživati u spretnim potezima najboljeg hrvatskog koktel majstora koji je šejkao različite koktele.

juicy-3

Janja Magdalena nije propustila priliku prijaviti se za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri poželjevši osvojiti večeru za sebe i svoju prijateljicu, a poznati chef Marijo Čepek u potpunosti ih je oduševio svojim ukusnim kulinarskim delicijama. Osim pripremanja ukusnih zalogaja, uvijek nasmiješeni Marijo djevojkama je održao i malu školu kuhanja te im otkrio i nekoliko kulinarskih tajni poput pripremanja savršenog rižota ili najsočnijih medaljona.

juicy-1

Romantična Kim, kao treća pobjednica, odlučila se za osobni koncert popularnog Luke Nižetića čija je i velika obožavateljica. Tijekom cjelodnevnog druženja, kojeg možete pogledati i na Juicyjevom YouTube kanalu, Luka joj je pjevao i svirao na raznim osječkim lokacijama.

juicy-5

Posljednju od četiri nagrade osvojila je Tatjana koja se odlučila za unikatnu dizajnersku haljinu modnog dvojca Lokomotiva. Lana i Luka iz Lokomotive uspjeli su kreirati savršenu haljinu inspiriranu nježnim cvjetnim uzorkom, upravo prema željama sretne dobitnice.

Komentari