Juice bar koji zadovoljava i najzahtjevnija nepca

U dvorištu Užarske ulice 14 u Rijeci smjestio se juice bar Priroda i društvo koji svojom ponudom zdravih sokova i kuhanih obroka zadovoljava i najzahtjevnije nepce kada je u pitanju konzumiranje zdrave i ‘pametne’ hrane.

priroda 6 post

Temelj njihove ponude su svježe pripremljeni sokovi od voća i povrća. Recepture sokova proizvod su dugotrajnog usavršavanja i bogatog iskustva, a sve kako bi idealnim sljubljivanjem aroma postigli harmoniju okusa i maksimalno zadovoljstvo gostiju.

priroda 7 post

Bogata ponuda sokova dodatno je proširena sa Super Smoothie-ima koji sadrže ‘super’ hranu, kao što su sirovi cacao, clorela, spirulina, sjemenke konoplje, acai bobice, maca, guarana, avocado, chia sjemenke i aronija. To su prave bombe zdravlja i arome.

priroda 1 post

Uz njihove sokove možete uživati i u zdravim kolačima bez jaja, mlijeka i bijelog brašna. Ove ukusne premium kolače radi ekološki certificirana pekara Demetra s hladno mljevenim (kako oni vole reći – ekstradjevičanskim) integralnim brašnom.

priroda 2 post

Nakon sokova i smoothie-ja, u ponudu su uvrstili i zdrave, kuhane obroke. U skladu s tradicijom upotrebe kvalitetnih, ekološki certificiranih namirnica, u suradnji s domaćim eko proizvođačima, svakodnevno nudimo dvije zdrave juhe i ekstra sendvič.

priroda 4 post

Svaki dan je u ponudi jedna gusta juha i jedna maneštra, te jedan tip sendviča, a meni se mijenja svaki dan u tjednu te svaku subotu na web stranici objavljuju kompletan meni za naredni tjedan.

priroda 3 post

Foto: Facebook

Komentari