Humanitarna strana splitskog događanja Judin Pazaar

Nakon izrazito uspješnog i posjećenog prvog izdanja u ožujku, ModaKomoda i Judino drvo pozivaju Vas na odličan Judin Pazaar #2 – ljetni sajam koji donosi pomno biranu mušku i žensku vintage te second-hand odjeću i obuću, ali i nakit, gramofonske ploče, stripove, igrice, dječje igračke, pokućstvo i razne druge antikvitete.

Sve će se odviti 20. i 21. lipnja od 17-24 sati, na platou ispred kluba Judino drvo, u splitskoj Kopilici, a među sudionicima ćete moći vidjeti sljedeće – ModaKomoda, Buried clothes, Ružica Ručni Rad, Mu Cephei, Biga&Tea, Ivana Roo, Contessa Tessa, Ang Angela, SS Sisters, MB Fashion, Kata s Plakata, Inesa Zlotna, Tihana Cho Cho, 2Women1SewingMachine, YNGHD, Maki Madafaki i BSC Clothing. Cijeli program možete vidjeti ovdje.

judin pazaar

Ovaj put će Judin Pazaar dobiti i humanitarnu notu. Naime, u suradnji s aktivistima iz udruge Sehaliah, koja se bavi udomljavanjem napuštenih životinja, dio prihoda od svakog štanda biti će doniran udruzi, a posjetitelji će imati mogućnost i osobno upoznati ove četveronožne štićenike koji traže novi dom te udomiti napuštene životinjice.

Mi vam danas donosimo njihove fotografije u nadi da ćete upravo među njima pronaći svog novog kućnog ljubimca! Pogledajte ih u galeriji u nastavku.

Drugo izdanje Judinog Pazaara svoja će vrata širom otvoriti i uličnim performerima, a nakon ponoći u prostorijama kluba Judino drvo gostovat će mladi bendovi i DJ-i te razne filmske projekcije. Cijeli program možete vidjeti ovdje.

judin pazaar u splitu

Komentari