Jude Law u uzbudljivoj utrci

Johnnie Walker Blue Label, luksuzni škotski whiskey brend, objavio je drugi nastavak filmske serije Gentleman’s Wager. U glavnim ulogama pojavljuju se Jude Law i Giancarlo Giannini, glumci nominirani za nagradu Oscar. U priči o čovjeku koji dokazuje da nas i malo zahvalnosti može daleko odvesti, glumcima se pridružuje kineska glumica Zhao Wei. Priča je to o dva čovjeka koja su se kladila, a ulog je neprocjenjiv vintage automobil: zadivljujući trkaći automobil, Delahaye 135S classic nije samo trofej za okladu nego i nasljeđe Walkera, koji se nalazi u obitelji od kasnih 30-tih godina prošlog stoljeća.

johnniewalker1

Dok pratimo Lawa u njegovim naporima da osvoji nagradu i istovremeno gledamo predivne pejzaže Italije i Monaka, vidimo kako jedino može napredovati i uspjeti kroz zahvalnost koju pokazuje ljudima koji mu tijekom puta pomažu te kroz radost koju to donosi. Film The Gentleman’s Wager II nastavak je međunarodno uspješnog prvog filma Gentleman’s Wager koji je predstavljen 2014. godine. U cameo ulogama u filmu se također pojavljuju zvijezde Formule 1, Mika Häkkinen i Jenson Button, vozači tima McLaren Honda.

johnniewalker2

Komentirajući film, Law je izjavio: “Oduševljen sam jer sam dio drugog filma Gentleman’s Wager. Bio je apsolutni užitak vratiti se na set s Giancarlom i imati prigodu raditi s talentiranom Zhao. To, u kombinaciji sa sjedenjem za volanom trkaćeg automobila Delahaye 135S te vožnja kroz brežuljke Italije i Monaca pa… Mogu reći da sam sretan čovjek!”

Komentari