Jubilarno izdanje koncerta ‘Želim život’

Ove godine će se na 21. prosinca u 21 sat, Trgu bana Josipa Jelačića, održati jubilarni, deseti koncert Želim život kojim se Zaklada Ana Rukavina želi zahvaliti svima koji su se na bilo koji način uključili i doprinijeli radu Zaklade.

trg ana rukavina

Građane će na niskim temperaturama zagrijati poznati hitovi Severine, Gibonnija, Mejaša, Psihomodo Popa, Maje Šuput, Vatre, Halida Bešlića, Ivana Zaka te Frajli. Na pozornici će se pridružiti i gost iznenađenja čiji će hitovi zacijelo rasplesati i raspjevati sve posjetitelje. Svi oni koji se ne budu mogli pridružiti glazbenoj rapsodiji na Trgu, moći će doživjeti dašak atmosfere s koncerta pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21 sat, dok će se na društvenim mrežama koncert komunicirati hashtagom #ZelimZivot.

Tijekom koncerta bit će aktivan i call centar u prostorima kavane Johann Franck gdje će se ugledna lica iz hrvatskog javnog života javljati na humanitarni telefon i time pomoći u prikupljanju sredstava za daljnji razvoj Zaklade.

Građani mogu podržati rad Zaklade već danas pozivom na humanitarni broj 060 9000, cijena poziva je 5kn (+ PDV). Pozivi na humanitarni broj bit će mogući tijekom cijelog prosinca. Koncert Želim život dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je tada 29-ogodišnja Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima. Njezin se poziv ubrzo proširio i ganuo hrvatsku javnost koja je ponovno pokazala kako ima veliko srce te nam u nasljeđe nam ostavila plemenitu misiju – da pomognemo svojim oboljelim sugrađanima, a to što možete učiniti saznajte na web stranici Zaklade.

T.R.

Foto: TZGZ

Komentari

No tags