Journal slavi svoj 1. rođendan

journal-rodendan-(3)-1

Prije točno godinu dana pokrenuli smo novu lifestyle stranicu – Journal.hr. Projekt koji je nastao potpuno prirodno, prema ideji njegove osnivačice Ive Balaban, pripremali smo 3 mjeseca, a 24. veljače 2015. ugledao je svjetlo dana. Samo lansiranje tada smo slavili u poznatom zagrebačkom restoranu Bistroteka u društvu svojih budućih klijenata i sa svima onima koji su s nama radili na njegovom nastanku.

journal-rodendan-(11)

Hana Bartolović i Vlatka Vidić

Prvi rođendan obilježili smo u intimnom okruženju Bistrota Markette, na Britanskom trgu. Danas, nakon samo godinu dana, možemo reći kako su naši čitatelji, klijenti i prijatelji nadmašili sva naša očekivanja. Journal je pokazao kako su na regionalnom tržištu novi i kreativni projekti itekako dobrodošli. Zajedno smo kreirali sve od prve ideje do realizacije portala – od svakog detalja u njegovom dizajnu do svih važnih odluka, a danas se posebno ponosimo svim svojim vanjskim suradnicima, kolumnistima i blogerima koji svakodnevno pridonose sadržaju te ga čine jedinstvenim i posebnim.

U sljedećih godinu dana planiramo vas iznenaditi s novim rubrikama i pričama te se nadamo da će se ovako uspješan period nastaviti i dalje. Journal je postao naša rutina, mjesto na kojem volimo činiti živote naših čitatelja ljepšim i to je ono što nas nadahnjuje iz dana u dan. Hvala vam što nas pratite i veselimo se novim izazovima u 2016. godini.

journal-rodendan-(9)

Ivančica Jambrušić, Dunja Čopec i Tina Bačić

journal-rodendan-(7)

Tina Bačić i Iva Balaban

journal-rodendan-(2)-1

journal-rodendan-(12)

Hana Bartolović, Vlatka Vidić i Ana Dukić

journal-rodendan-(8)

Tena Razumović Žmara

journal-rodendan-(10)

journal-rodendan-(5)

journal-rodendan-(1)

journal-rodendan-(14)

journal-rodendan-(13)

Foto: Rajna Raguž (RR Vizual)
T.B.

Komentari