Journal Man: Kratke hlače za tople dane pred nama


@iamgalla

Kratke hlače zaštitni su znak modnog looka za tople dane u stilu svakog muškarca. Investiranje u udoban i privlačan par kratkih hlača svakako je odluka koja se mora donijeti iz sezone u sezonu. Pogotovo stoga što se u ponudi poznatih modnih brendova svake godine nađu još bolja i zanimljivija rješenja koja toliko želite uvesti u svoju garderobu. Koliko god kratkih hlača posjedovali, uvijek se pojavi neki novi model koji privuče pažnju.

Lanene, neutralne, pamučne i kratke hlače s odvažnim uzorcima – sve su savršene

Od onih lanenih, prozračnih kratkih hlača u neutralnim bojama koje se s takvom lakoćom kombiniraju s bilo kojim stilom i bojom, do onih odvažnih, neobičnih uzoraka s pomakom koji svaku kombinaciju dodatno začine divljom energijom i odvažnošću.

Posebno je pozitivno u priči o kratkim hlačama što za ne baš velike iznose, možete osvježiti svoj ormar i učiniti ga još zanimljivijim.

Iako trenutno vrijeme ne daje naslutiti kako smo usred proljeća i kako nam za oko mjesec dana dolazi ljeto, sasvim je sigurno da će oblaci uskoro nestati, a temperature se povećati. Stoga je nužno biti spreman za dane koje dolaze i u svoju garderobu unijeti komade u kojima ćete se osjećati puni samopuzdanja, a vaša će karizma doći više do izražaja.


@iamgalla

Uz kratke hlače, svakodnevno obavljanje obveza bit će toliko jednostavnije i udobnije, ispijanje kava, šetnja s prijateljima ili kućnim ljubimcima, roadtripovi, uživanje u kućnoj atmosferi, trenuci su u kojima se svi najbolje osjećaju u kratkim hlačama. A kombinacije za plažu, jednostavno ne mogu proći bez ovog odjevnog komada. Ovaj svestrani dio garderobe, jednostavno je neizostavan za toplu sezonu.

U nastavku donosimo ponudu najpopularnijih high street brendova koji niti ove godine nisu razočarali s novim modelima kratkih hlača. Baš naprotiv.


H&M

H&M

H&M

H&M

H&M


H&M

H&M

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara


Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti


Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti


Bershka

Bershka

Bershka
Bershka

Bershka


Bershka

Bershka

Foto: Instagram, Unsplash, Zara, H&M, Bershka, Massimo Dutti

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori