Journal kolumnistica: Dajana Pajkić

Omiljeni beauty look?

Osim no make-up looka meni omiljeni beauty look je savršen ten s laganim prirodnim sjajem, nikako mat. Smokey eyes, ali ne prejaki, već u bakrenom tonu. Crvene ili ‘nude’ usne.

dajana pajkic

Koje poznato lice bi voljela našminkati i zašto?

Jessicu Biel iz nekoliko razloga. Možda zato što je žena od Justina Timberlakea.. Prekrasna je i svaki put kada se pojavi na crvenom tepihu njezin make-up izgleda nedovršeno i kao da mu nedostaje malo živosti te boje. Htjela bih to ispraviti…

Savjet za brzinsko jutarnje šminkanje?

Jutarnje šminkanje bi uvijek trebalo započeti s adekvatnom njegom za lice – počevši od umivanja, čišćenja i nanošenja kreme te (po želji) primera. Tim prvim koracima zapravo budimo lice i potičemo cirkulaciju. Taj proces oduzima 5 minuta tako da nema izgovora za preskakanje. U sljedećih 10 minuta stavite podlogu – tekući puder ili puder u kamenu. Zatim korektor oko očiju, rumenilo, maskaru i labello te ruž ili sjajilo. I spremni ste!

Dajana Pajkić i Severina

Dajana Pajkić i Severina

Bez kojeg beauty proizvoda ne bi mogla?

Ako baš moram birati jedan beauty proizvod, pored njege za lice, onda bi to bio korektor. Iz jednostavnog i praktičnog razloga jer s njim mogu ispraviti sve nepravilnosti na licu i postići lijep ten što mi je kod make-upa najvažnije.

Najveća greška koju žene rade u slučaju make-upa?

Najveća i najčešća pogreška koju žene rade kada je make-up u pitanju je odabir prave nijanse pudera i korektora. Puder mora biti transparentan, da ujednači ten i stopi se s vačim licem i bez vidljivih prijelaza. Korektor ili hightlighter trebao bi biti malo svjetliji i poželjno je da ima narančasti pigment u sebi.

Što radiš kada ne radiš?

Kada ne radim onda volim vrijeme provesti odmarajući u svoja 4 zida uz neki dobar film ili knjigu. Obožavam kuhati pa istražujem i isprobavam nove recepte. Slobodno vrijeme također koristim za druženje s najdražim osobama koje me opuštaju i smiruju.

Komentari