Journal i Ljeto IN Croatia: Doživite ljeto na Jadranu

Ukoliko ste korisnik Instagrama, vjerujemo kako već pratite profil Ljeto IN Croatia (@ljetoincroatia). Ako ne, mi vam savjetujemo da to učinite što prije jer će vas fotografije Lijepe naše koje se tamo svakodnevno objavljuju navesti na maštanje, podsjetiti na ljepote Jadrana i ono što je sigurno – podsjetiti na brojna mjesta koja još niste vidjeli, dijelove Hrvatske koje možda još niste posjetili i otkriti vam lokacije koje možete staviti na svoj ‘must see’ popis.

ljeto in croatia

Upravo zato Journal se odlučio spojiti s Ljeto IN Croatia, kako bi vam kroz ove mjesece namijenjene odmoru i putovanjima, svaki tjedan otkrivao gdje i kuda krenuti – kroz izvještaje sa samog mjesta događanja. Za to će biti zaslužan Ivan Ćosić, začetnik ovog Instagram profila.

ljeto in croatia

Ivan je rođen u Torontu, a kako su mu roditelji Hrvati tako je svoja ljeta provodio i još uvijek provodi u Hrvatskoj. Aktivan je u Hrvatskoj zajednici u Sjevernoj Americi, radio je kao novinar za nekoliko tamošnjih hrvatskih medija, ali ono što je njegov poziv su putovanja.

ljeto in croatia (2)

”Kroz svoja putovanja shvatio sam što sve mi zapravo imamo u Hrvatskoj i jednog dana, kada sam sjedio uz obalu na Hvaru i gledao grad te more kako sjaji, došla mi je rečenica iza koje i dan danas stojim i u koju vjerujem – There is no summer like #LjetoINCroatia! Od tada putujem kroz cijelu Hrvatsku i samo slikam, snimam te dijelim sa svim svojim pratiteljima svoje priče i doživljaje.” rekao nam je Ivan.

ljeto in croatia (1)

”Preko #LjetoINCroatia hoću da ljudi osjete što je zapravo ljeto ovdje i kako se najbolje provesti za vrijeme ljetovanja.”

ljeto in croatia (3)

Na sada već dobro poznatom Instagram profilu pronaći ćete sve – od gastra, kulture, wellnessa, plaža, sunca, mora i svih ostalih čari Hrvatske, a Journal i Ljeto IN Croatia narednih vam mjeseci pripremaju redovite izvještaje s Jadrana i preporuke kamo otići, što vidjeti i što raditi. ‘Stay tuned’!

ljeto in croatia (5)

Komentari