Journal i Indigo store: Najpoželjnije traperice sezone

Indigo store je novootvoreno shopping mjesto koje je oduševilo Zagrepčanke. Nalazi se u Dežmanovoj 1, a u njegovoj ponudi su prestižni i iznimno cool brendovi – J Brand, Citizens of Humanity, Paige denim i Siwy. Sve žene koje vole nositi udoban traper, a da on laska njihovoj građi tijela dok se u njemu osjećaju odlično cijeli dan, znaju koliko je važna kvaliteta. U suradnji s Indigo storeom Journal donosi editorial u kojoj je glavnu ulogu preuzela poznata hrvatska stilistica kose, Teuta Mesaroš.

teuta mesaros

Traperice Citizens of Humanity (Indigo store); Kožna jakna Balenciaga, torba Saint Laurent (Maria Store); dolčevita Weekend Max Mara

Kako bi vam predstavili najpoželjnije modele traperica, ali i hlača, osobito za ovu sezonu, ispred objektiva fotografkinje Jelene Balić osmislili smo 8 lookova u potpuno različitom stilu. Traperice su odavno prestale biti samo casual odjevni predmet te redovito zauzimaju mjesto u posebnim prilikama, večernjim događanjima i naravno – partyjima. U sezoni jesen/zima 2015. poseban je naglasak na povratku trapez modela, a tu su i hlače od pliša te crni model presvučen voskom.

U nastavku otkrijte koji su najpoželjniji modeli iz Indigo storea te kako s njima ostvariti potpuno različite lookoove – od trendi i opuštenih, do onih nadahnutih 60-im i 70-im godinama.

teuta mesaros traperice

Traperice J Brand (Indigo store); bluza Valentino, torba Chloé (Maria Store); Kaput Weekend Max Mara

indigo store

Hlače Paige (Indigo store); Bluza i kaput Weekend Max Mara; Torba Saint Laurent (Maria Store)

teuta

Traperice J Brand (Indigo store); Kombinezon i rukavice H&M

teuta mesaros

Hlače J Brand (Indigo store); Dolčevita i bunda H&M

teuta stil

Traperice J Brand (Indigo store); Majica i torba H&M

teuta mesaros indigo (8)

Traperice Citizens of Humanity (Indigo store); Kaput Marni (Maria Store); naušnice H&M

teuta mesaros indigo (9)

Traperice i pulover  J Brand (Indigo store)

Foto: Jelena Balić
Make up: Petra Sever
Kosa: Salon Teuta
Cipele i šeširi su privatno vlasništvo
Koordinator snimanja: Tina Bačić

Komentari