Kako se ove sezone nose Superga tenisice?

Superga8

S dolaskom proljeća, na gradske ulice vratile su se i popularne Superga tenisice. Miljenice mnogih svjetskih zvijezda osvojile su i domaću publiku, a što je sve kultni talijanski brend u svijetu tenisica pripremio za aktualnu proljetnu sezonu, nedavno smo vam predstavili u street style editorijalu, u sklopu kojeg smo ulicama Zagreba prošetali upravo nove supergice.

Superga tenisice, koje u Hrvatskoj možete nabaviti u ShoeBox trgovinama i u zagrebačkom Superga storeu (Gundulićeva 9), u novoj sezoni dolaze u znaku najvećih modnih trendova. Od platformi i povišenih espadrila, pa sve do najnježnijih pastelnih modela i modela s printom, Superga ove godine pokriva sve stilove i ukuse. A priliku da osvoje par iz nove kolekcije imale su i naše čitateljice.

U nagradnom natječaju ostvarenom u suradnji sa Supergom, tražili smo da nam pokažu kako ove sezone nose Superga tenisice, a svoje fotografije da označe s hashtagom #fromwhereistand, u stilu kojeg je i nastao Journal x Superga editorijal. Iako smo u pripremi imali jedan par tenisica za sretnu dobitnicu, zahvaljujući velikom broju simpatičnih prijava odlučili smo ipak darivati čak tri Superga modela. Tri prijave koje su nas najviše osvojile su:

1. @petraignjatic

petraignjatic

2. @lodragic

lodragic

3. @maricabubamarica2

maricabubamarica2

Čestitamo djevojkama i molimo ih da nam se jave na Facebook ili Instagram sa svojim podacima, kako bismo ih mogli proslijediti u Superga trgovinu gdje mogu doći izabrati tenisice. A koje su nam još prijave uljepšale dan i pokazale kako se kod nas nose Superga tenisice donosimo u nastavku:

Foto: Sanja Jagatić, Instagram

Komentari