Božićno druženje portala Journal.hr u CineStaru

Sinoć je u multipleks kinu CineStar u zagrebačkom Branimir Centru održano božićno druženje portala Journal.hr i premijera odličnog novog filma Božić kod Cooperovih. Da prate Journal i sve što on predstavlja tako su jučer pokazali brojni gosti koji su uživali u ovoj zabavnoj božićnoj komediji i ugodnom druženju.

Cinestar Journal (4)

Osnivačica portala, Iva Balaban, te cijeli Journal tim, zahvalili su se svima prisutnima na dolasku, a nakon uvodnog govora Ive Balaban svi prisutni su se zabavili uz novi film te nakon toga opustili uz čašu Somersbyja i Aperola.  U odličnoj uvertiri u blagdansko raspoloženje uživala su i poznata lica među kojima su bili i Marija Bišćan, Tamara Garbajs, Nataša Janjić, dr. Nikola Milojević, Igor Bišćan, Boško Balaban, Ana Maria Ricov, Sonja Lamut, Lana Puljić, Luka Grubišić te mnogi drugi.  Journal se posebno želi zahvaliti svojim klijentima, suradnicima i prijateljima koji su uljepšali jučerašnju filmsku večer svojim dolaskom u velikom broju te na njihovoj podršci i povjerenju od samog osnivanja novog lifestyle projekta.

Kada pogledate Božić kod Cooperovih bit ćete sretni što Božić tek dolazi. Tople ljudske priče koje se isprepleću podsjećaju na to koliko treba biti zahvalan na svojim najbližima, osobito u vrijeme blagdana. Tu je i niz komičnih situacija koje govore o tome kako ništa u životu nije slučajno. Film od danas možete pogledati u svim CineStar kinima diljem Hrvatske, a iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična su pozivnica i nasmijat će vas do suza, baš kao što je to sinoć učinila na Journalovom božićnom slavlju. U galeriji pogledajte tko je sve stigao na premijeru!

Tina Bačić, Dunja Čopec, Tena Razumović Žmara, Hana Bartolović, Iva Balaban, Ivančica Jambrušić

Tina Bačić, Dunja Čopec, Tena Razumović Žmara, Hana Bartolović, Iva Balaban, Ana Dukić i Ivančica Jambrušić

Cinestar Journal (95)

Nataša Janjić

Cinestar Journal (99)

Iris Androšević Pinjuh

Cinestar Journal (7)

Foto: Sara Dombre

Komentari