3 EP albuma za kraj tjedna

Ukoliko ste jedni od onih u vječnoj potrazi za novim izvođačima i bendovima, vjerujemo kako svoje večeri i vikende volite provesti uz dobru glazbu u pozadini. Posljednjih desetak dana svakako je obilježio novi EP glazbenice FKA Twigs, tako da ukoliko vam se sviđa njezin rad, svakako ga preslušajte. Osim njezinog, donosimo vam još 2 EP albuma kao prijedloge u kojima možete uživati ovog vikenda.

FKA twigs – M3LL155X

fka twigs

Ovo je treće EP izdanje trenutno jedne od najzanimljivijih glazbenica na svjetskoj sceni, britanke FKA Twigs. Provokativna, uznemirujuća, emotivna i naprosto drugačija, FKA Twigs oduševila je kritike svojim novim uratkom koji donosi 5 pjesama, a za svaku od njih snimila je i spot – naravno u svom prepoznatljivom stilu. Sve možete pogledati u 16-minutnom videu ove umjetnice koju nazivaju feministicom novog doba.

Billie Black – This Simple Pleasure

billie black

Ovaj mjesec svoj je novi glazbeni uradak predstavila je i mlada Billie Black. This Simple Pleasure donosi 5 pjesama, a možete ga cijelog poslušati na Soundcloudu. Billie se obrazovala kao jazz pjevačica, no danas eksperimentira sa svim stilovima i ovo je njezin treći EP album. Svakako vam predlažemo da poslušate i prethodne – Teach Me i 000100. Odlična glazba u kojoj ćete uživati sami kod kuće.

RY X – Berlin

Berlin-by-RY-X

Australac Ry Cuming živi u L.A.-u i ukoliko još niste upoznati s njegovom glazbom, savjetujemo da to učinite sada. Danas je i dio benda The Acid, a vjerojatno će vam biti najpoznatiji zbog pjesme Howling u suradnji s Frankom Wiedemannom. Mi vam u svakom slučaju preporučamo njegov EP iz 2013. godine, Berlin. Opustite se i uživajte.

Komentari