Još malo Zara Home božićne inspiracije

Zara Home je i svoju božićnu kolekciju lansirala u tri dijela popraćena s tri različita editorijala kako bi i najzahtjevniji mogli u njima pronaći inspiraciju za uređenje svog doma u doba blagdana. Kreiranje posebne atmosfere dio je svakog božićnog rituala koji se ne zaustavlja samo na kićenju bora već redovito uz to želimo cijeli dom pripremiti na svečanosti te kitimo svaki kutak kako bi raspoloženje bilo što veselije.

zarahomebozic8

Uz inspiraciju nordijskom kulturom koja je popraćena jednim prekrasnim editorijalom, Zara Home donosi i kolekcije pod nazivom White & Gold Christmas te Bohemian Christmas. Prva, kao što joj samo ime kaže, bazirana je na zlatnoj i bijeloj boji s crvenim detaljima. Glamurozno, a istovremeno prozračno, nježno i elegantno, unijet će posebnu toplinu u vaš dom. Tradicionalne kombinacije boja istaknut će svečanu atmosferu, a vjerojatno već nešto u sličnim ili istim nijansama imate kod kuće te će vam editorijali poslužiti samo kao nadogradnja.

zarahomebozic6

Posljednji editorial prati boemsku, dekadentnu božićnu temu. Potpuna je suprotnost inspiraciji bijelim i zlatnim te odiše tamnim, teškim bojama, baršunom, perjem, životinjskim uzorcima… Zajednička točka im je obilno korištenje zlata i kristala, a boemska kolekcija zamišljena je kao Božić za odrasle u domu svjetske putnice koja je na svojim putovanjima sakupljala neobične artefakte te ih sve izlaže u svom domu na posebnoj izložbi svojim gostima.

zarahomebozic5

Bogatstvo boja izvire iz svake fotografije i gotovo da donosi punoću okusa na stolu koliko je cijela priča živa. Inspirirani njom vjerojatno ćete posegnuti pri uređenju doma za novogodišnji party i nećete pogriješiti jer ova ideja naprosto zove na tematski tulum koji će razveseliti sve.

zarahomebozic14

zarahomebozic1

zarahomebozic4

zarahomebozic7

zarahomebozic10

zarahomebozic11

zarahomebozic12

Foto: Zara Home

Komentari