Počinje još jedno izdanje Kids Fashion Weeka

Predblagdansko vrijeme i dobro nam poznata shopping groznica ove godine u prvi plan stavlja hrvatski modni dizajn. Zahvaljujući organizatorima prvog hrvatskog Kids Fashion Weekenda i portalu Moda.hr, hrvatski dizajneri mode za djecu dobili su priliku predstaviti svoje kolekcije posjetiteljima centra Zagreba 5. prosinca ove godine.

Miss-Porter_3

Naime, posjetitelji zagrebačkog Centra Cvjetni te će subote imati mogućnost na jednom mjestu razgledati te kupiti najnovije kolekcije hrvatskih dječjih modnih dizajnera i brendova. KFWeekend Store je prvi izložbeno-prodajni događaj hrvatske dječje mode ikada koji će na jednom mjestu, u zagrebačkom Centru Cvjetni, okupiti vodeće proizvođače dječje odjeće i modnih dodataka te na taj način predstaviti domaći modni dizajn kupcima i javnosti.

Miss-Porter_1

Zainteresirani će kupci na događanju imati ekskluzivnu priliku nabaviti komade iz najnovijih kolekcija poznatih hrvatskih dizajnera, tekstilaca i obrtnika poput Modne kućice Dizzy, Etne Maar, Rosee, Cipela Valek, Frodda, Barbarele, Plavog dućana, Lollipopa, Korkyra nakita, modnog salona Dora i mnogih drugih. Na eventu će se također naći nekoliko tematskih kutaka za djecu u kojima će se za odličnu atmosferu pobrinuti animatori kroz niz zabavnih sadržaja.

Prvi KFWeekend Store imat će i humanitarnu notu, što je vrlo važan dio samoga događaja. Vlatka Smolčić Hokman izjavila je da se „ponose činjenicom da će KFWeekend Store ovih blagdana obradovati štićenike udruge Nova budućnost koja brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Svi posjetitelji te partneri događanja tako će biti u mogućnosti osigurati prigodne poklone i postaviti ih ispod uređenog bora za Novu budućnost koji će krasiti lokaciju ovogodišnjeg KFWeekend Storea u Centru Cvjetni.

Mishica_1

Mishica_3

daVidas_3

daVidas_2

daVidas_1

Komentari