Još jedan cool bob za 2017.

@thefashioncitizen

@thefashioncitizen

Nakon što je 2016. godinu obilježio popularni poduži bob s puno teksture koju su mu dali blagi valovi, nepravilan razdjeljak i velike količine spreja za teksturu ili magičnog šampona za suho pranje, među trendovima za 2017. godinu u svijetu frizura istaknuo se povratak klasičnoj liniji kratkog boba. Lob srednje duge kose omraženu dužinu učinio je najpoželjnijom, dok se ikoničan bob koji seže do brade ovo proljeće i ljeto vraća kao savršen i vrlo chic odabir za frizuru koja će prkositi visokim temperaturama i pobrinuti se da uvijek, uz minimialno truda izgledamo odlično.

@brittanybathgate

@brittanybathgate

Njegova jednostavnost razlog je njegove popularnosti i činjenice da jednostavan bob koji seže nekoliko centimetara iznad naših ramena i otkriva vrat odlično pristaje svakom obliku lica i unosi bezbrižnost u svakodnevno održavanje i stiliziranje, nebitno imate li kovrčavu, ravnu, gustu ili tanku kosu. Frizura koju je spojenu s gustim, ravno odrezanim šiškama proslavila glavna urednica američkog Voguea, Anna Wintour, ove godine svoj će veliki povratak doživjeti u maštovitim novim siluetama i rezovima stvorenih unutar strogih linija klasika.

@candelanovembre

@candelanovembre

Ako ste dosad uživali u jednostavnosti popularnog loba, iako samo nekoliko centimetara kraća, bob frizura koja seže do brade donijet će primjetnu promjenu i osvježenje koje ćete obožavati. Chic izgleda i jednostavna za održavanje kratka bob frizura savršena je za tople proljetne i ljetne dane. Bilo da odaberete klasičan ravan rez, spojite ju s gustim šiškama ili ostavite nekoliko dužih pramenova uz lice kako bi postigli mekši prijelaz, kratka bob frizura ove je godine trendi izbor s kojim ne možete pogriješiti. U nastavku donosimo nekoliko ideja kojima će možete poslužiti pri sljedećem posjetu frizeru:

@salsalhair

@salsalhair

@kristin_ess

@kristin_ess

@thefashioncitizen

@thefashioncitizen

@madewin

@madewin

@kristin_ess

@kristin_ess

@lucyhale

@lucyhale

 

Komentari