Još bolji izgled zagrebačkog salona Urban

urban5

Frizerski salon Urban već je dugi niz godina sinonim za kvalitetu i stručnost u izradi frizura i oblikovanju kose. Svojim cjelovitim pristupom frizerskom poslu neprestano su postavljali trendove i standarde, a  objedinili su estetiku, majstorstvo, kvalitetu, ugodu boravka, vrhunsku uslugu i društvenu odgovornost.

urban7

Po riječima Krešimira Bezjaka, vlasnika Urbana, uređenje salona planirano je vrlo pomno i razrađen je svaki detalj, a posebna pažnja usmjerena je na odabir materijala za koji su bili odgovorni samo hrvatski proizvođači. Svi drveni dijelovi izrađeni su od furnira oraha koji je sam po sebi vrlo osjetljiv materijal. Zidovi su obloženi kaljenim staklom i MDF-om u visokom sjaju. Boja kojom je lakiran MDF aplicirana je na poleđinu stakla u smeđoj boji čime se dobila vizualna usklađenost, ali i posebna nijansa.

urban4

Sam način ugradnje stakla kao savršeno ravnog materijala u prostor koji se nalazi u starogradnji u kojoj neravnine i nepravilni kutevi predstavljaju standard bio je pravi izazov u izvedbi. Standardna rasvjeta gotovo je u potpunosti zamijenjena LED rasvjetom a pažljivim odabirom boje i jačine svjetla u skladu sa najvišim svjetskim standardima prostor je još više dobio na atraktivnosti i prozračnosti.

Pod je obložen keramičkim pločicama velikog formata, a dijelovi poda obloženi su vinylom, relativno novim materijalom, u dekoru oraha koji je dao posebnu toplinu prostoru i dodatno istaknuo drvene dijelove namještaja.

urban9

urban8

Posebnu čar i posebnost prostoru daje i velika terasa s vrtom u kojem klijenti uživaju u ispijanju kavice i čitanju novina dok im se na glavi razvija boja ili pramenovi. Preuređenje salona zapravo je samo jedan dio procesa u novom smjeru kojim Urban kreće, a cilj je potpuni individualizirani pristup svakom klijentu i kreaciji, s hedonizmom u pristupu, komforu i usluzi.

urban3

Frizerski salon Urban možete pratiti na službenim i Facebook stranicama.

urban6

urban2

Komentari