Cipele koje su osvojile trendseterice

Za baršun, kao najpoželjniji materijal sezone, nije trebalo dugo čekati da osvoji police i vješalice trgovina, a posljedično i ulice gradova. Nosi se podjednako na odjeći i modnim dodacima, što pokazuju i poznate trendseterice. One su ove jeseni isprofilirale jedan trendi model cipela koji je, naravno, izrađen od baršuna. Riječ je o Mari 100 salonkama poznatog modnog brenda Jimmy Choo, koje posljednjih dana učestalo susrećemo na Instagramu.

Da je riječ o ‘it’ modelu koji će dominirati sezonom, nije teško zaključiti, jer su ga nabavile i na fotografijama već pokazale brojne modne blogerice koje vole držati korak s trendovima. Mari salonke presvučene su baršunom i dolaze u boji vina, klasičnoj crnoj, kao i zanimljivoj smeđoj s primjesama zelene. Jimmy Choo ovaj model opisuje kao baršunastu čizmicu u dva dijela, koja je inspirirana trendom military mode i donosi dašak edgy stila u svaki ormar.

Model na vezanje dodatno je upotpunjen baršunastim vezicama, a visina potpetica je 10 centimetara. Proizveden je, kao i ostale Jimmy Choo cipele, u Italiji, a danas dostupan za kupnju u svjetskim robnim kućama i web shopovima, gdje su svoje primjerke za zimu nabavile i trendseterice. One Mari cipele na visoku petu nose u kombinaciji s traperom, zanimljivim košuljama, finim pletivom i kožnim jaknama, unoseći dozu glamura u svoje svakodnevne kombinacije. Model možete pronaći na stranicama brenda Jimmy Choo.

Foto: Instagram

Komentari