Najšarmantnija kozmetika beauty industrije

jill8

Izleti modnih dizajnera u beauty vode danas polako postaju standard, no mnogo prije nego su svoja carstva ljepote podigli Marc Jacobs, Dolce & Gabbana, pa čak i Christian Louboutin, to je učinila američka dizajnerica Jill Stuart. Jill je od 1995. godine poznato ime njujorške modne scene, kada je, nakon uspjeha linije torbica i nakita koje je dizajnirala, predstavila svoju prvu ready-to-wear kolekciju odjeće. Desetljeće kasnije odlučila se upustiti u novu poslovnu pustolovinu i 2005. rođen je beauty brend Jill Stuart Cosmetics.

jill3

Putujete li svijetom (budući da ova kozmetika nije dostupna kod nas), proizvodi s potpisom Jill Stuart mogli su vam zapesti za oko u parfumerijama. Mnogi od njih pronaći se mogu i na bolje opremljenim beauty webshopovima, a među potrošačicama su posebno omiljeni u Kini i Japanu. Jasno je i zašto, jer riječ je o potencijalno najšarmantnijoj kozmetici beauty industrije na koju ćete ‘pasti’ i prije no što vidite same proizvode, i to zbog maštovitih i djevojački zaigranih pakiranja i kućišta koja osvajaju pažnju i simpatije već na prvi pogled.

jill11

Ove ćete beauty komade poželjeti ne samo aplicirati na kožu, već i izložiti i čuvati u svojoj kupaonici kao svojevrsni ukras, a upravo to bila je misao vodilja Jill Stuart, koja je svoju ljubav prema nakitu kao ukrasu na koži prenijela i u svijet ljepote. Osvojiti bi vas mogao i širok te promišljen raspon njenih proizvoda, koji uključuje make up za lice, oči, obraze i usne, preparativnu njegu za lice, kupke, maslace i losione, lakove za nokte, raznorazne make up alate, parfeme i proizvode za zaštitu od sunca. U novoj sezoni brend donosi neke sasvim nove i neodoljive kolekcije, a više o njima saznajte ovdje.

jill10

jill2

jill12

jill15

jill13

Foto: Jill Stuart

Komentari