Jeste li već probali Zimsko kuhano vino?

Zimsko kuhano vino, jedinstveni proizvod na našem tržištu, projekt je firme Dobra berba iz Zagreba. Spravljeno od kvalitetnih vinskih sorti (Cabernet sauvignon za crno i Chardonnay za bijelo) iz Erduta te obogaćeno aromama klinčića, cimeta, naranče i vanilije, idealno je piće za hladne zimske dane. Vino je potrebno zagrijati na željenu temperaturu (preporuka je 60 stupnjeva) i odmah je spremno za konzumaciju jer je praktično upakirano.

zimskokuhano1

Komercijalno pakiranje ima zapreminu od 3 litre, a ono veće od 10 litara namijenjeno je ugostiteljima. Kvalitetu ambalaže koja upotpunjuje cjelokupni doživljaj ispijanja kuhanog vina i druženja uz tople zimske noći potvrdila je i ovogodišnja nagrada Red Dot za dizajn.

zimskokuhano3

Ideja Zimskog kuhanog vina stara je tri godine. Saša Štula kao enolog tehnološki je osmislio proizvod i odgovoran je za kvalitetu Zimskog kuhanog vina. Romana Kajp je mlada hrvatska dizajnerica koja je osmislila vizualni identitet i za isti osvojila Red Dot. Krešimir Narančić je zadužen za marketing i prodaju. Želja im je bila da Zagrepčanima i gostima grada ponude kvalitetno vino koje tokom sezone neće mijenjati kvalitetu i arome. “Kako stvari stoje, ljudi su jako dobro reagirali na Zimsko kuhano vino jer samo u Zagrebu radimo s oko 150 barova u gradu i s oko 30 kućica. Najzastupljeniji smo na kućicama ispred Johanna Francka i na Fuliranju, ali može nas se naći i u Bogovićevoj (2 kućice), Tomislavcu (2 kućice) i na Europskom trgu (kućici Marlene)”, otkrivaju iz Dobre berbe.

zimskokuhano2

Zimsko kuhano vino se uz Zagreb prodaje i u Dubrovniku, Šibeniku, Splitu, Zadru i Istri. U zadnjih dvadeset dana pokrenuli su izvoz i u Sloveniju. A vi samo trebate navratiti do najbliže adventske kućice i isprobati svoju čašicu.

zimskokuhano4

Sve dodatne informacije o Zimskom kuhanom vinu nađite na službenoj web i Facebook stranici brenda.

Komentari