Jeste li već otkrili Moleskine Passion Journals?

moleskine5

Kultne Moleskine bilježnice, rokovnike i dnevnike među prvima je u Hrvatsku dovela trgovina Soho. Ne moramo ni pisati o njihovoj popularnosti, vjerojatno i sami posjedujete ili ste posjedovali barem jednu. Omiljene zbog svoje praktičnosti i jednostavnog dizajna, mjesto nalaze u torbama, na radnim stolovima, noćnim ormarićima i slično gdje često posežemo za njima.

moleskine2

Moleskine bilježnice dolaze iz Italije, a nastale su 1997. godine po uzoru na klasične bilježnice koje su izrađivali francuski obrtnici tijekom 19. i 20. stoljeća te su bile izrazito popularne u Parizu. Poznate ličnosti kao Oscar Wilde, Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway i Henri Matisse također su imali svoju crnu bilježnicu iz koje se razvio današnji Moleskine – mala crna haljina među bilježnicama!

moleskine3

Osim klasičnih Moleskine bilježnica i rokovnika, Soho nudi i Moleskine Passion Journals – tematizirane dnevnike koji vam omogućavaju sistematizirano zapisivanje svega onoga što vas zanima vezano uz putovanja, filmove, knjige, glazbu, vina, sport, jogu, recepte, deserte, restorane i još mnogo toga! S njima možete detaljno isplanirati vjenčanje ili pratiti trudnoću i rast vaše bebe, imati sve najdraže recepte na jednom mjestu, ovjekovječiti najdraža mjesta kojima ste proputovali… I što je najbolje, ne morate se ograničiti samo na jednu strast ili hobi već možete kupiti po jedan dnevnik za svaku zanimaciju.

Moleskine Passion Journals logičan su nastavak svestranosti Moleskine bilježnica i iznimka od pravila ‘ne sudi knjigu po koricama’ jer osim što ih krasi veoma zanimljiv dizajn, iznutra su još bogatiji.

moleskine4

Kao i cijeli Moleskine asortiman, Passion Journals možete nabaviti u trgovinama Soho, mjestu gdje se već 20 godina sakupljaju ideje i darovi. Najpoznatija i jedna od najvećih nalazi se u Petrićevoj ulici u Zagrebu, a ostale trgovine rasprostranjene su diljem jadranske obale – od Umaga pa sve do Starog Grada na Hvaru. Više informacija o Soho trgovinama možete pronaći na njihovoj Facebook stranici, a uskoro i na web-shopu koji je u izradi.

moleskine1

Komentari