Jeste li već posjetili preuređene Krapinske Toplice?

Kad za produženi vikend ili u trenucima dok svi spajaju dane u jedan duži godišnji odmor niste u mogućnosti učiniti istu stvar već zbog obaveza morate ostati kod kuće, zašto neki od praznika ne biste iskoristili odlaskom na bazen. U najmanju ruku onaj gradski, lokalni, ali ako ste spremni na izlet predlažemo preuređene Krapinske Toplice.

krapinsketoplice2

Terme s tradicijom ove su godine dobile novo lice uz opsežnu investiciju koja ih je pretvorila u jednu od poželjnijih destinacija za sve kupače. Nove Krapinske Toplice, sad s nazivom Aquae Vivae postale su najveći zatvoreni vodeni park u Hrvatskoj na čak dvije etaže, a ono što se izdvaja kao posebne zanimljivosti su jedinstveni ronilački bazen dubine 4,5 metara te najveći jacuzzi u površine 300 četvornih metara u kojem možete dobiti vrhunsku vodenu masažu.

krapinsketoplice7

Osim što je posjet bazenima uvijek zabavan, ovdje ćete ujedno uroniti u ljekovitu termomineralnu vodu, a uskoro Krapinske Toplice očekuje i posve novi Svijet sauna u kojem će se uz klasičnu ponudu naći i posebna atrakcija – Ledena soba.

krapinsketoplice3

Cjelodnevna ulaznica u Aquae Vivae svijet za odrasle košta 70 kuna, a ona trosatna 40 kuna, djeca do 15. godine plaćaju 50 kuna cijeli dan i 30 kuna tri sata, a za najmanje do 6. godina ulaz je besplatan. Uz posjet bazenima možete iskombinirati i posjet Krapini te Muzeju krapinskih neandertalaca koji je udaljen samo pola sata vožnje automobilom te ste dobili odličan cjelodnevni izlet u kojem će uživati cijela obitelj.

krapinsketoplice4

krapinsketoplice5

krapinsketoplice6

krapinsketoplice10

krapinske-vrlika

krapinsketoplice8

krapinsketoplice9

Foto: Aquae Vivae

Komentari