Jessica Alba lansirala liniju proizvoda za kosu

jessica alba

Od glumice do poslovne žene, Jessica Alba u jednom je desetljeću izgradila pravo malo carstvo. Iako još uvijek vezana za Hollywood, Jessica se s godinama sve više posvetila svom biznisu The Honest Company, koji domaćinstva diljem Amerike osigurava etično proizvedenim i sigurnim proizvodima. Evolucija tvrtke dovela je i do Honest Beauty segmenta, u koji je poznata glumica od jučer i službeno uvrstila proizvode za njegu kose.

jessica alba3

Razni celebrity stilisti već su imali prilike isprobati ih i unaprijed se oduševiti, a sada će u njima moći uživati i svi kupci Honest Beauty Hair Care proizvoda. Kolekcija za njegu uključuje ukupno 11 proizvoda, posebno formuliranih za sve tipove i stilove kose. U prodaji se nalaze tri podlinije; Restore, Hydrate i Styling, dakle riječ je o jednom sveobuhvatnom pristupu njezi i stiliziranju kose.

jessica alba2

Jessica Alba rado će istaknuti kako svaki proizvod sadrži prirodne aktivne sastojke, poput soka kokosova oraha, bijelog čaja i ekstrakata algi. Zanimljivo je da je glumica sama isprobavala proizvode poput slanog spreja, ulja za kosu i regeneratora u mlijeku, kako bi se njihove formule dodatno usavršile, a neki od njih, sada je poznato, korišteni su u njenom beauty looku s kojim se pojavila na Vanity Fair partyju ove godine.

jessica alba4

Foto: Instagram (Jessica Alba/Honest Beauty)

Komentari